Release 2.19n
Viimeisin päivitys
Kotisivu
1. Kesä 2020 18:20 WEST
Uutisarkisto
24. Huhti 2020 15:23 WEST
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2020
Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Tietosuoja-asiat

Katso alasivut

Tietosuojalain mukainen ilmoitus

Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely Kuopion Bridgekerho ry:ssä

Kuopion Bridgekerho ry kuuluu Suomen Bridgeliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Kuopion Bridgekerho ry järjestää kerhokilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Kuopion Bridgekerho ry kerää henkilötietoja.

Kuopion Bridgekerho ry:ssä käsittelystä vastaa: Liisa  Jalkanen, Kuopionbridgekerho@gmail.com

Bridgekilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Kuopion Bridgekerho ry:n välillä. Kuopion Bridgekerho ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Kuopion Bridgekerho ry rikastaa näitä tietoja pelitapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kerhokilpailussa menestyneet saavat pisteitä (voittopisteet). Kuopion Bridgekerho ry toimittaa vuosittain SBL:lle listan pelaajista ja heidän saamistaan voittopisteistä. Nämä tiedot lisätään SBL:n MP-rekisteriin.

MP-rekisteristä lasketaan useita erilaisia tunnuslukuja; MP-rekisteri ja siitä lasketut tunnusluvut julkaistaan useita kertoja vuodessa.

Sekä kilpailutulokset että MP-rekisteri ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Bridgelehti, bridgekerhojen www-kotisivut ja SBL:n www-kotisivut.

Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenkerho sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista mm. pelattujen jakojen tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut voittopisteet tai mestaripisteet (MP).

Kilpailutulokset ja MP-rekisteri dokumentoivat SBL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut bridgekilpailuun

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu