Release 2.19n
Viimeisin päivitys
Kotisivu
21. Touko 2020 18:24 WEST
Uutisarkisto
24. Huhti 2020 15:23 WEST
PuB hallinto
21. Marras 2019 13:34 WET
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2020
Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Tervetuloa Kuopion Bridgekerhon kotisivuille !
SBL Bilbo Fb SBL Fb KuBk BBO BBO 4 NFL BBO-liiga
Suomen Cup 2020

Vain hiukan viime tingassa saatiin Kuopionkin Suomen Cup-pelit käyntiin, vaikka BBO-maailma vielä vähän vierastuttaakin. Tiistaina 5.5. Malja (Janne S, Pekka, Heikki ja Emppu) peittosi perinteiseen tyyliin Helminiemen Helmet (Martta, Janne H, Riikka ja Arttu) numeroin 108 - 29. Seuraavaksi pelattiin perjantaina 8.5.ottelu Liisan Lauma (Liisa- Jaska - Yrjö T - Jari) vastaan Puijo (Kari V- Jussi - Risto - Petteri) joka päätyi Puijon voittoon 121 - 88.

Kolmannen kierroksen matsi Puijo vs Malja pelattiin helatorstaina  ja se päättyi Maljan voittoon numeroin 58 - 36.  Voittaja jatkaa Oulu West iä vastaan ja siitä matsista voittaja menee jo semifnaaliin. Tsemppiä !

 Ajantasainen tieto koko Suomen Cup tilanteesta löytyy täältä bilbosta . 

Kaikki Suomen Cup pelit (finaalia lukuunottamatta) pelataan tänä vuonna  BBO:ssa - aikatauluja löytyy tämän sivun alareunassa olevasta kalenterista. Tervetuloa kibitsoimaan !

♠   ♣ ♠   ♣ 

Koronatauko jatkuu

SBL:n hallitus on päättänyt että kaikki live-kilpailut pidetään tauolla toistaiseksi ja samaa noudatettaneen läpi maan kerhopeleissä, joten tapaamme niissä merkeissä todennäköisesti vasta syksyllä. Käytännössä myös Puijon kisat hyvin todennäköisesti jäävät väliin ja päätös Hanko-viikon ovat perumisesta on tehty jo.

Näkymisiin BBO:ssa !

Poikkeusoloissa BBO:hon

Koska koko Suomessa.kaikki pelitoiminta on katkolla korona-epidemian takia  ja tilanne jatkuu ainakin huhtikuun loppuun, BBO Finland  tekee parhaansa korjatakseen tilannetta ja järjestää päivittäin meille suunnattuja BBO-kilpailuja sekä iltaisin että myös päiväpelejä. Katso lisätietoja ja aikatauluja  täältä. SBL:n sivuilla  on hyvä kooste ja ohjeet BBO-pelaamisesta täällä  (katso myös tämän sivun alaotsikot sivun alalaidassa !) 

Uusi  BBO-pelaaja: kunhan saat itsesi kirjattua sisään, etsi tuttuja: ainakin markku, lovetoslam ja jason73 ovat usein paikalla ja heiltä voi kysyä käytännön neuvoja BBO:n helppokäyttöisellä chatilla. Hyvä ohje ihan BBO-noviisille löytyy tästä Virve Bergin tekemästä Bridgea BBOssa.pdf. -ohjeesta.

Myös Suomen Cup siirtyy nettiin - sovitaan siis ensimmäiset kierrokset lähitulevaisuuteen. 

Ja tärkeää: laittakaa BBO-nickinne Liisalle tiedoksi puhelimeen tai mailiin  ( toki monta jo tiedän...) - pelien  perustaminen onnistuu kun tietää ketä etsii  :)

Tsemppiä peleihin!  

BBO-finland maksut ajankohtaisia

SBL tiedottaa, että BBO-finland pelimaksut löytyvät täältä bilbosta  ! Tarkastakaa omanne ja käykää maksamassa.  Koska koronakevät vaan jatkuu, nautitaan etäbridgestä BBO:ssa .

Aurinkoa !!

Kalenteri

MP-kisat Kuopiossa 2020

PuB 41.st Summergames 12.-14.6.2020

pe klo 18 Indy

la klo 11 MP-pari

su klo 10 Swiss IMP's

KuBk Janne Seppälä 50-v Juhlakisat 28.-29.11.2020

la klo 10 -18 Indy barometrina

la alk n. 20 JUHLAT

su klo 11 jäähdyttelypelit, MP-parikilpailu

Partneria vailla?

 ! ! Jos olet ilman partneria, ota yhteyttä Liisaan liisa.punaturkki@gmail.com tai 050 5972 830 , niin mainostetaan tässä.

Kilpailukalenteri
Ti 26. Toukokuu 2020
Kevätkauden päättäjäiset
Ranta-Toivala 16:00 ->
Kuljetukset Maljasta
To 28. Toukokuu 2020
PuB
Malja 18:00
Ti 2. Kesäkuu 2020
Terassipeli, indy
Malja 18:00
Tulokset
PuB
PuB
PuB
KuBk Maalissimultaani
PuB
PuB