Release 2.19n
Viimeisin päivitys
Kotisivu
1. Kesä 2020 18:20 WEST
Uutisarkisto
24. Huhti 2020 15:23 WEST
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2020
Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Kurssipäivä 3

Aiheena avaukset 1 väriä, vastaukset tuella ja ilman.

Huomaan, että toisen (nro 6) lomake on hukassa. Viitosen lomake käy siihenkin, ruutupaperi ...

Erityisen tärkeänä näen että hallitsemme avaajan ja vastaajan 2 ensimmäistä tarjousta. Aina kun nämä menevät oikein ja ne ymmärrämme, olemme oikealla tiellä. Näihin todella kannattaa keskittyä ja harjoitella vaikka usemmankin kerran. Tarkastelkaa myös , onko saavuttamanne loppusitoumus oikea. Arvioikaa siis miten monta tikkiä saisitte sillä pelinvientisuunnitelmallanne, kun jälkikäteen näette partnerinne kortit. Täytyy muistaa, että kaikki oikeat tarjoukset saatavat johtaa hyvään sitoumukseen ja kotipeliin, mutta todellisuudessa monet oikein tarjotut pelit menevät pietiksi, olivat ne kuinka hyviä tahansa ...tämä on todennäköisyyspeliä eli todennäköisesti ne menevät kotiin, mutta kortit voivat olla vastustajillenne joko suopeasti tai ikävästi.

 

 

Avaajan käsi vastaajan käsi
tarjouslomake oikeat tarjoussarjat
oppitunti harjoitusjaot  
avaajan käsi vastaajan käsi
  oikeat tarjoussarjat
oppitunti harjoitusjaot