Release 2.19n
Viimeisin päivitys
Kotisivu
21. Touko 2020 18:24 WEST
Uutisarkisto
24. Huhti 2020 15:23 WEST
PuB hallinto
21. Marras 2019 13:34 WET
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2020
Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Yleistä
Tervetuloa Kuopion Bridgekerhon sivustolle !
Tervetuloa Kuopion Bridgekerhon sivustolle !

Kerhomme on perustettu 12.01.1954 ja merkitty yhdistysrekisteriin 18.02.1954.

Kerhossamme on tällä hetkellä parikymmentä jäsentä.

Kuopiossa pelataan

Kuopion kerhot, Kuopion Bridgekerho ry ja Puijon Bridge ry,  pelaavat vuorotellen tiistaisin Maljassa. Lisäksi Puijon Bridge ry pelaa torstaisin Maljassa.

Tiistaisin pelataan kaikki kaikkia vastaan (24-28 jakoa) ja kilpailumuoto on tavallinen parikilpailu. Mikäli on vain  3-3,5 pöytää laskentamuoto on cross imps.
Kauden päättäjäisissä pelimuoto on henkilökohtainen. Syyskauden palkintona on voittajalle kinkku ja lähimmäksi 50% päässyt saa potkan.

Kerho tukee MP-kilpailuissa käyntiä siten, että mikäli minimiosallistuminen kerhoilloissa täyttyy, kerho korvaa yhden itä-piirin MP-kilpailun kilpailumaksut. Lisäksi kerho maksaa SM-kilpailuihin osallistuvien kilpailumaksut.