Release 2.19q
Viimeisin päivitys
Kotisivu
11. Helmi 2024 08:42 WET
Uutisarkisto
11. Helmi 2024 08:26 WET
Yleistä
18. Syys 2023 13:20 WEST
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2024

Tarjolla on Kajaanin Juha "Judo" Luostarisen työstämä nettibridgen alkeiskurssi, katso tarkemmin Alkeiskurssi.pdf

Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Tervetuloa Kuopion Bridgekerhon kotisivuille !
SBL Bilbo Fb SBL Fb KuBk BBO BBO 4 NFL BBO-liiga
Real Bridge Kibitserit

Kerhojen yleiskokoukset

Kuopion Bridgekerho pitää vuosikokouksen tiistaina 27.2.2024 klo 17:00 Maljassa ja samalla viikolla samassa paikassa on Puijon Bridgen kevätkokous karkauspäivänä torstaina 29.2. klo 17:30 . Kaikki jäsenet paikalle !

 ♠   ♣   ♠ ♠   ♣ ♣   ♠ ♠   ♣ 

Kuopion Bridge 70 v
Kuopion Bridge 70 v

Kuopion Bridgekerho täytti kunniakkaat 70 vuotta 12.1.2024. Sen kunniaksi onnistuimme järjestämään Pian Herkkuhetkessä isot kisat ja upeat juhlat. Koko viikonloppua sävytti osaltaan kokeneen bridgekonkarin, Vesa Leskelän, anteliaisuus hänen sponsoroidessaan vapaan virvoketarjoilun koko viikonlopulle. Suurkiitos siitä Vesalle !

Perjantaina pelattiin lyhyt Warm Up-kisa IMP-laskennalla 11 ½ pöydässä. Voittoon nousi Jyväskylä - Kajaani yhdistelmä Petteri Nieminen - Ari Pöppönen. Kuopion omasta panoksesta huolehtivat tässä kisassa Roope ja Jari nousemalla hienosti neljänneksi.

Lauantaina pelattiin ensimmäinen Matti Hanskin Muistokilpailu, joka oli samalla vuoden ensimmäinen ABC-osakilpailu. Pelaajia oli täydet 15 pöytää, joissa vedettiin 48 jakoa reippaaseen tahtiin. Kaksi kärkisijaa meni  odotetusti Jyväskylään: voittajina pari Jouni Juuri-Oja - Osmo Kiema (62,3 %)  ja kakkosena Jorma Valta - Mika Salomaa ( 61,3 %) Pistesijoja saatiin mukavasti Kuopioon: Markku Mara-veljen kanssa neljäntenä, Timppa Leinosen Vesan kanssa sijalla 5. sekä Jussi ja Kari hienosti sijalla 7. Pisteitä kertyi Kuopioon myös B-ja Carjoista: B-voittajana PuBin Timo Höytö Ilkka Latvalan kanssa ja C-sarjan kärkeen Helmiryhmä: Voitto Martalle ja Jannelle,  kakkossijan pisteet Riikalle ja Artulle

Sunnuntain joukkiksessa oli mukana kahdeksan joukkuetta ja voittoon nousi odotetusti Jyväskylän Laiffit ja Jackson. Tiukan vastuksen antoi sekasavolainen joukkue Lukko, jossa pelasivat Markku ja Mara sekä Pieksämäen Matti Laaksonen - Ilmo Jäppinen. Kaikki tulokset löytyvät sekä  bilbosta että omilta kotisivuiltamme. Onnea kaikille menestyneille ja suurkiitos hyvin vedetyistä peleistä     

Lauantain pitkä pelipäivä kruunattiin 70-vuotisjuhlilla joihin pelipaikkamme ehtoisa emäntä Pia oli valmistanut maittavan juhla-aterian. Illan aloitti pj Riikan lämminhenkinen puhe ja herkuttelun lomassa SBL ja ystäväkerhomme onnittelivat kukin vuorollaan. Juhlatiimi Martta - Riikka -  Arttu teki hienoa työtä koristeluissa ja ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa. Bridgeaiheinen sanapantomiimi  esitettynä joukkueella Janne S - RD - Hulda oli ratkiriemukas kun kilpailuhenkinen yleisö pääsi tosissaan arvailemaan ex-tempore-esitysten pohjalta. Illan lopuksi kerho järjesti yhteiskuljetuksen Maljan eteen, missä reippaimmat pääsivät jatkamaan iltaa Kuopion talviyössä.

Kalenteri

Partneria vailla?

 ! ! Jos olet ilman partneria, ota yhteyttä Liisaan liisa.punaturkki@gmail.com tai 050 5972 830 , niin mainostetaan tässä.

Suomen Cup 2024

Suomen Cupiin ilmoittautuminen on ajankohtaista. Joukkista on aina mukava pelata joten kerätäänpä taas joukkueet kasaan ja ilmoittaudutaan Bilboon ! Elleivät kerhojen yleiskokoukset muuta päätä, niin KuBk ja PuB maksavat tänä vuonna Suomen Cupin osallistumiset jäsenilleen. Ilmoittautumisaika päättyy 29.2. joten helmikuu on aikaa järjestäytyä !

Kilpailukalenteri
Ti 5. Maaliskuu 2024
KuBk
Malja 17:30
To 7. Maaliskuu 2024
PuB
Malja 18:00
Ti 12. Maaliskuu 2024
KuBk, Maalisisimultaani
Malja 17:30
Tulokset
PuB
KuBk
PuB
KuBk
PuB
KuBk