Release 2.19o
Viimeisin päivitys
Kotisivu
4. Maalis 2021 12:09 WET
Uutisarkisto
4. Helmi 2021 12:50 WET
Kurssipäivä 7
28. Marras 2020 16:22 WET
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2021
Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Tervetuloa Kuopion Bridgekerhon kotisivuille !
SBL Bilbo Fb SBL Fb KuBk BBO BBO 4 NFL BBO-liiga
Kevättä kohti
Kevättä kohti

Maaliskuu alkoi upean aurinkoisilla hiihtokeleillä, joten koronarokotetta odotellessa kaikki laduille ! Välillä on hyvä kuitenkin verrytellä aivojakin ja palata bridgen pariin. Kerhopeli-illat pidetään edelleen normaalisti Maljassa  tiistaisin ja torstaisin klo 18 alkaen ja viime aikoina olemme saaneet mukavasti pelaajatäydennystä Pieksämäeltä, kiitos siitä !

Tiistaina 9.3. pelataan valtakunnallinen Maalissimultaani, jonka voi pelata myös torstaina BBO:ssa, jos ei pääse livenä paikalle.

Perjantaina 19.3. klo 17:30 Real Bridgessä MP Mixedkilpailu

Lauantaina 20.3. klo 11:00 Real Bridgessä MP Parikilpailu 

Netissä pelattavista kisoista saat parhaiten tietoa täältä BilbostaMP-kisaan ilmoittaudutaan Bilboon ja kisamaksut maksetaan etukäteen SBL ohjeiden mukaan. Onnea peleihin !

Myös perinteinen BBO-liiga suomalaisille joukkueille käynnistyy lähiaikoina: Imoittautumisaika päättyy 17.3. Kuopiolaisista vasta Helminiemen Helmet on muistanut ilmoittautua - kerätään siis joukkueemme kasaan ja lähdetään mukaan !

♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ 

Helmikuussa nautitaan talvesta
Helmikuussa nautitaan talvesta

Helmikuussa on jo kunnon talvi: lunta ja pakkasta pitkästä aikaa ihan riittämiin blush. Meillä Kuopiossa on sisukkaasti pidetty yllä live-bridgeä ja peli-illat pyörivätkin edelleen normaalisti tiistaisin ja torstaisin Maljassa. Toivotaan että koronatilanne helpottaa rokotusten myötä eikä uusia pakkotaukoja meille enää tule. 

Tiistaina 9.2. pelattiin valtakunnallinen Helmisimultaani, jossa tällä kertaa menestyivät Jaska ja Liisa - voitto kerholla ja valtakunnan tuloksissa kolmansina ! Ja ainoana kerhona koko maassa pelasimme pelit livenä, muut BBO.ssa.  

Muutenkin Suomen bridge on siirtynyt nettiin: SBL:n MP-kilpailuja järjestetään nyt sekä BBO:ssa että uudella RealBridge - alustalla - katso tarkempaa tietoa täältä SBL:n sivuilta. RealBridge on hieno systeemi, jossa pelaaminen tapahtuu todella kasvokkain ja jutella voi kuin pelipöydässä konsanaan. Tutustu RealBridgeen täällä ja lähde mukaan jo seuraavaan kisaan !

Perjantaina 5.2. pelattiin MP-Mixed parikilpailu BBOssa - siellä Janne S Kamisen Jonnan kanssa hienosti kolmansina (57,22 %).

Sunnuntaina 14.2. Ystävänpäivän MP-parikilpailussa BBO:ssa Pekka ja Liisa nousivat pisteille: 5. sija 55,91 %:lla

Viikonloppuna 20.-21.2. pelattiin Oulun MP-kisat RealBridgessä : Janne Petterin kanssa  sekä Pekka ja Liisa osallistuivat, mutta tulokset jäivät medelin pintaan. Mukaava oli, Real Bridge on lähes oikea bridgen veroista     

Lauantaina 27.2. SBL:n MP IMP-parikilpailu  RealBridgessa jäi pieneksi: vain viisitoista paria mukana, eikä Kuopiolaisväriä nähty nyt tuloslistan kärjessä.

Netissä pelattavista kisoista saat parhaiten tietoa täältä BilbostaMP-kisaan ilmoittaudutaan Bilboon ja kisamaksut maksetaan etukäteen SBL ohjeiden mukaan. Onnea peleihin !

♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ 

Kalenteri

Suomen Cup 2021

Suomen Cup 2021 käynnistyy: mukana on hienosti taas neljä Kuopiolaisjoukkuetta: Malja, Puijo, Helminiemen Helmet ja Liisa Lauma . Tieto pelijärjestyksestä saatanee lähiaikoina.  Alkukierrokset voidaan pelata livenä tai netissä, finaali sitten perinteisesti Hangon kesässä. Sinne siis  

MP-kisat Kuopiossa 2021

KuBk MP-kilpailut 15.-17.1.2021

SIIRTYVÄT HAMAAN TULEVAISUUTEEN

PuB Summer Games 4.- 6.6. 2021

Partneria vailla?

 ! ! Jos olet ilman partneria, ota yhteyttä Liisaan liisa.punaturkki@gmail.com tai 050 5972 830 , niin mainostetaan tässä.

Kilpailukalenteri
Ti 9. Maaliskuu 2021
KuBk, SBL Maalissimultaani
Malja 18:00
To 11. Maaliskuu 2021
PuB
Malja 18:00
Ti 16. Maaliskuu 2021
KuBk
Malja 18:00
Tulokset
PuB
KuBk
PuB
KuBk
PuB
KuBk