Release 2.19o
Viimeisin päivitys
Kotisivu
8. Huhti 2021 16:22 WEST
Uutisarkisto
4. Helmi 2021 12:50 WET
Kurssipäivä 7
28. Marras 2020 16:22 WET
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2021
Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Tervetuloa Kuopion Bridgekerhon kotisivuille !
SBL Bilbo Fb SBL Fb KuBk BBO BBO 4 NFL BBO-liiga
Kevät etenee

Huhtikuu käynnistyi pääsiäisen vietossa ja kuun ensimmäinen kerhoilta pidettiin 6.4. "väistötiloissa" Ranta-Toivalassa. Tiistaipelejä jatketaan siellä kunnes ravintolasulku on selätetty. Puijon Bridge puolestaan päätti jättää torstai-pelit tauolle kunnes pääsemme taas tutusti Maljaan. Toivotaan kovasti että se tapahtuu jo lähitulevaisuudessa !

Tiistaina 13.4. pelataan Huhtisimultaani ja lähitulevaisuudessa myös jännittävä Suomen Cup -joukkis Malja vs Liisan Lauma.

Live-pelien lisäksi tässä kuussa pelataan paljon BBO:ssa nyt kun suomalaisjoukkueiden BBO-liiga on päässyt kunnolla käyntiin. Ottelut ilmestyvät etukäteen kotisivun alalaidassa olevaan kalenteriin. Tervetuloa kibitsoimaan !

 

Aurinkoista Pääsiäistä
Aurinkoista Pääsiäistä

Valtakunnan viranomaiset sulkivat meiltä ravintolat - ja siis myös Maljan koronariskin vuoksi. Livepelaamista emme kuitenkaan lopeta, elleivät kokoontumisrajoituksetkin muutu entistä tiukemmiksi: Sulun aikana pelataan normaalit kerhopelit Liisan ja Pekan luona Ranta-Toivalassa. Sovitellaan kyytejä, aikaa matkaan keskustasta kuluu vain reilu vartti.

Aloitetaan siis väistötiloissa tiistaina 30.3. Kiirastorstaina  1.4. ei pelata, joten seuraava kerhoilta Ranta-Toivalassa ti 6.4. Tervetuloa !

Nauttikaa aurinkoisista pääsiäispyhistä  

 

Kevättä kohti
Kevättä kohti

Maaliskuu alkoi upean aurinkoisilla hiihtokeleillä, joten koronarokotetta odotellessa kaikki laduille ! Välillä on hyvä kuitenkin verrytellä aivojakin ja palata bridgen pariin. Kerhopeli-illat pidetään edelleen normaalisti Maljassa  tiistaisin ja torstaisin klo 18 alkaen ja viime aikoina olemme saaneet mukavasti pelaajatäydennystä Pieksämäeltä, kiitos siitä !

Tiistaina 9.3. pelattiin valtakunnallinen Maalissimultaani, taas ainoana live-kerhona  . Valtakunnassa pistesijoilla (15., 57,5 %) taas Janne ja Pekka. Onnea !.

Pe 19.3. ja la 20.3. pelattiin MP-kisoja Real Bridgessä. Sekä perjantain mixedissä että lauantain parikisassa kuopiolaismenestys jäi medelin pintaan.  

Netissä pelattavista kisoista saat parhaiten tietoa täältä BilbostaMP-kisaan ilmoittaudutaan Bilboon ja kisamaksut maksetaan etukäteen SBL ohjeiden mukaan. Onnea peleihin !

Myös perinteinen BBO-liiga suomalaisille joukkueille käynnistyy lähiaikoina: Mukana kaksi "puhdasta" kuopiolaisjoukkuetta: Helminiemen Helmet (Martta, Janne, Riikka ja Arttu), joka pelaa "Ilo Pelata"-lohkossa, sekä Liisa ja Pojat (Liisa, Jaska, Kari Jussi ja Risto).  Janne ja Pekka pelaavat Sokerimuumioissa, Yrjö T Kanasissa ja Markku Savon Nyrkissä. Peliohjeet saatanee lähiaikoina ja sovitut pelit ilmestyvät tämän etusivun alaosassa olevaan kalenteriin. Kaikki BBO-liigan pelit ovat vapaasti kibitsoitavissa, Tervetuloa !

♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ 

Helmikuussa nautitaan talvesta
Helmikuussa nautitaan talvesta

Helmikuussa on jo kunnon talvi: lunta ja pakkasta pitkästä aikaa ihan riittämiin blush. Meillä Kuopiossa on sisukkaasti pidetty yllä live-bridgeä ja peli-illat pyörivätkin edelleen normaalisti tiistaisin ja torstaisin Maljassa. Toivotaan että koronatilanne helpottaa rokotusten myötä eikä uusia pakkotaukoja meille enää tule. 

Tiistaina 9.2. pelattiin valtakunnallinen Helmisimultaani, jossa tällä kertaa menestyivät Jaska ja Liisa - voitto kerholla ja valtakunnan tuloksissa kolmansina ! Ja ainoana kerhona koko maassa pelasimme pelit livenä, muut BBO.ssa.  

Muutenkin Suomen bridge on siirtynyt nettiin: SBL:n MP-kilpailuja järjestetään nyt sekä BBO:ssa että uudella RealBridge - alustalla - katso tarkempaa tietoa täältä SBL:n sivuilta. RealBridge on hieno systeemi, jossa pelaaminen tapahtuu todella kasvokkain ja jutella voi kuin pelipöydässä konsanaan. Tutustu RealBridgeen täällä ja lähde mukaan jo seuraavaan kisaan !

Perjantaina 5.2. pelattiin MP-Mixed parikilpailu BBOssa - siellä Janne S Kamisen Jonnan kanssa hienosti kolmansina (57,22 %).

Sunnuntaina 14.2. Ystävänpäivän MP-parikilpailussa BBO:ssa Pekka ja Liisa nousivat pisteille: 5. sija 55,91 %:lla

Viikonloppuna 20.-21.2. pelattiin Oulun MP-kisat RealBridgessä : Janne Petterin kanssa  sekä Pekka ja Liisa osallistuivat, mutta tulokset jäivät medelin pintaan. Mukaava oli, Real Bridge on lähes oikea bridgen veroista     

Lauantaina 27.2. SBL:n MP IMP-parikilpailu  RealBridgessa jäi pieneksi: vain viisitoista paria mukana, eikä Kuopiolaisväriä nähty nyt tuloslistan kärjessä.

Netissä pelattavista kisoista saat parhaiten tietoa täältä BilbostaMP-kisaan ilmoittaudutaan Bilboon ja kisamaksut maksetaan etukäteen SBL ohjeiden mukaan. Onnea peleihin !

♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ ♠   ♣ 

Kalenteri

Suomen Cup 2021

Suomen Cup 2021 käynnistyi ja mukana on hienosti taas neljä Kuopiolaisjoukkuetta:  Ensimmäisellä kierroksella Puijo kohtasi Liisan Lauman BBO:ssa  ja pienten kommellusten jälkeen ottelu päättyi Lauman voittoon 103 - 54. Helminiemen Helmet pelasi Maljaa vastaan ihan livenä Helminiemessä tuloksella 26 - 111 ja seuraavaksi Malja kohtaa su 11.4. klo 12 Ranta-Toivalassa Lauman . Tervetuloa kibitsoimaan ! wink. Finaali pelataan aikanaan perinteisesti Hangon kesässä. Sinne siis  

MP-kisat Kuopiossa 2021

KuBk MP-kilpailut 15.-17.1.2021

SIIRTYVÄT HAMAAN TULEVAISUUTEEN

PuB Summer Games 4.- 6.6. 2021

Partneria vailla?

 ! ! Jos olet ilman partneria, ota yhteyttä Liisaan liisa.punaturkki@gmail.com tai 050 5972 830 , niin mainostetaan tässä.

Kilpailukalenteri
Ti 20. Huhtikuu 2021
KuBk
Malja 18:00
To 22. Huhtikuu 2021
PuB
Malja 18:00
Ti 27. Huhtikuu 2021
KuBk
Malja 18:00
Tulokset
KuBk
KuBk
PuB
KuBk
PuB
KuBk