Release 2.19n
Viimeisin päivitys
Kotisivu
8. Helmi 2020 13:54 WET
PuB hallinto
21. Marras 2019 13:34 WET
PuB juttuarkisto
21. Marras 2019 13:33 WET
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2020
Tehoharjoittelua
Tehoharjoittelua haluamallesi käsityypille ks Artikkeleita
Uusia hienoja analyysejä tyrkyllä

Sivustolle on ilmaantunut uusi analysointityökalu. Avaa kilpailun tulokset, valitse pari ja jaon alapuolelta  -play it again-  ,  - Bsonline - ja sen jälkeen alakulmasta - results analysis - . Tuloksista voit nähdä miten omat toimet ovat olleet suhteessa doubledummy-tulokseen (DD = paras pelinvienti parasta puolustusta vastaan tai paras puolustus parasta pelinvientiä vastaan).

Kannattaa tutustua! Huom! työkalu ei kuulemma toimi kaikilla selaimilla, mm explorerilla, joten kannattaa kokeilla jollain muulla

Tervetuloa Kuopion Bridgekerhon kotisivuille !
SBL Bilbo Fb SBL Fb KuBk BBO BBO 4 NFL BBO-liiga
Helmikuun tapahtumia
Helmikuun tapahtumia

 1.-2.2. pelattiin Joensuussa SM Swiss-IMP'S parikilpailu: Hieno kilpailu osana kansallista SM-viikkoa. Meitä kuopiolaisia oli mukana turhan vaatimattomasti vain 4 pelaajaa ja kilpailunjohtaja. Pekka aloitti Jari B:n kanssa hyvin  ja pari oli lauantain jälkeen kakkossijalla, mutta sunnuntai ei enää sujunut samaan tahtiin. Jannen ja Petterin kisa aaltoili toisinpäin: pohjapöydästä haettiin vauhtia, mutta loppusijoitus pisteillä hienosti 8. Onnea !

 

tiistaina 4.2. pelattiin valtakunnallinen Helmisimultaani. Kerhotulokset olivat poikkeuksellisen tasaiset mutta valtakunnan pistesijoja havittelee tällä kertaa vain Matti. 

 

torstain 6.2. kerhoillassa juhlittiin : Timo Höydölle jaettiin ristimerkki. Onnea !

 

perjantaina 14.2.        YSTÄVÄNPÄIVÄ        

 

Viikonloppuna 21.-23.2.2020 suunnataan Pieksämäelle: siellä aivan uusi pelipaikka: Ysimajat (lähellä ABC:ta) Ilmoittautumiset Bilboon

perjantaina 21.2. klo 18 IMP pari-kilpailu

lauantaina 22.2. klo 11 MP-paribarometri, jossa luvassa hienoja palkintoja jo kaikille kierrosvoittajille !

sunnuntaina 23.2. klo 10 Joukkuekilpailu

Lähdetään porukalla !

ja kun kerran vauhdissa ollaan niin 28.2.-1.3. 2020 Ouluun

 

 

Antoisaa uutta vuosikymmentä kaikille !
Antoisaa uutta vuosikymmentä kaikille !

Uusi Vuosi 2020 on alkanut meillä Kuopiossa hyvin bridge-aktiivisesti: 

Jo torstaina 2.1. alkoi uusi kerhopelivuosi Maljassa ja heti

Tammikuun toisena viikonloppuna  10.-12.1. pidettiin  KuBkin omat MP-kisat. Pelipaikkana oli Kuopion uusin ylpeys, Matkailukeskus Saana, joka osoittautui täydelliseksi myös meidän tarkoitukseemme. Tänä vuonna avattu Saana on arkkitehtuurillisesti ihastuttanut vieraita ympäri maailman. Saanasta löytyy talvellakin ulkouima-altaat sekä useita saunoja,  mm. Savusauna Seuran valitsema Vuoden Savusauna 2019.

Perjantaina 10.1. pelattiin 30 jaon Warm Up-parikilpailu (7 ½ pöytää), jossa sekä tasoituksellisen että tasoituksettoman kisan kärkipaikat jaettiin samoille pareille : Voittajat Vesa Leinonen - Timo Pohjola ja toisena kotoinen kaksikko Liisa ja Jaska. Vasta pronssisijoilla tasoituksilla saatiin eroa: tasoituksilla kolmantena Risto ja Yrjö K tasoituksettoman kolmosparin Olli Perkiö - Ari Laine edellä. 

Lauantaina 11.1. oli pääkisa, 48 jaon MP-paribarometri  (11 pöytää), jossa voittoon konkaripari Lasse Utter - Ilkka Uimonen ja kakkosina omat sankarimme Janne S ja Pekka S. Pronssilla taas Olli ja Ari. 

Kisat päättyivät sunnuntain MP-Swiss-IMP's - parikilpailuun (6 ½ pöytää), jossa Olli ja Ari nousivat nyt voittoon ja Janne S ja Pekka S  olivat taas hopealla. Kolmas sija meni jakoon pareille Oskari Koivu - Mika Salomaa ja Osmo Haljoki - Janne Ekholm.

Tiistaina 14.1. pelattiin Valtakunnallinen Tammisimultaani, jossa kerhovoittajamme Janne S ja Pekka S ainakin alustavissa lopputuloksissa hienosti valtakunnan kärkikymmenikössä  sijalla 7 (65,6 %) .

Joulun alla tapahtui
Joulun alla tapahtui

Tiistaina  10.12. pelattiin valtakunnallinen  Joulusimultaani, jossa pärjättiin hienosti: valtakunnan 233:sta parista peräti kolme meidän paria 11 parhaan joukossa. Janne ja Pekka 63,8 % ja kolmas sija, Heikki ja Kari I sijalla 9 (62,1%) ja Ykä ja Timppa sijalla 11 (61,5 %) Onnea menestyneille ! 

Tiistaina 17.12. Ikosen Kari jatkoi pärjäämisputkea voittamalla kinkun Kuopion Bridgekerhon perinteisessä kinkkukisassa. Potkan vei tänä vuonna kotiin Saku ja saparon paluumuuttaja Kekäleen Panu. Pelinjohto pahoittelee järjestelmää, jonka seurauksena kaikille pelaajille tuli ylenmäärin huileja - yritän selättää tietokoneohjelman ensi vuoteen mennessä ... Tulokset kuitenkin saatiin ja olipahan enemmän aikaa nauttia talon antimista.

Uusi yritys kinkun kimppuun tehtiin heti torstaina kun 19.12. pidettiin  Puijon Bridgen pikkujoulu Ranta-Toivalassa. Ilta aloitettiin joulukattauksella ja täysillä mahoilla oli hyvä pelata. Porukkaa oli mukavasti: nyt täydet 4 pöytää, joten pelisysteemi sujui todella jouhevasti. Kinkun nappasi matkaan Janne S ja potkasta vedettiin korttia kun Kari I:n ja Pekka M:n ero medeliin oli tasan 0,69 %. Kortinvedon(kin) voitti Kari I, joka kuitenkin luopui potkasta Pekan eduksi (väittäen että liikaa sikaa on joulunakin liikaa ?) Saparon kanssa joulun viettoon lähti tänä vuonna  Risto.  Isäntäväki kiittää mukana olleita, Ranta-Toivalassa nähdään taas kevätkauden päättäjäisissä  

Syksy tuli
Syksy tuli

Kerhopelikausi käynnistyi syyskuun alussa : Peli-illat tiistaisin ja torstaisin klo 18 Maljassa. Tervetuloa !

KuBk syyskokous pidettiin tiistaina 24.9. Maljassa : Elämä jatkuu melko lailla ennallaan, tärkein muutos on kerhon puheenjohtajan vaihtuminen: Janne Seppälä halusi luopua tehtävästä kunniakkaan 13 vuoden jälkeen ja uudeksi puheenjohtajaksi kerhoa luotsaamaan  valittiin Janne Haukipuro. Onnea tehtävään !

Lokakuussa ratkaistiin perinteisesti KuBkin avoin parimestaruus: Kultaa tänä vuonna Jaska ja Liisa  laugh Katso "Tulokset"-osio

Kalenteri

Partneria vailla?

 ! ! Jos olet ilman partneria, ota yhteyttä Liisaan liisa.punaturkki@gmail.com tai 050 5972 830 , niin mainostetaan tässä.

MP-kisat Kuopiossa 2020

PuB 41.st Summergames 12.-14.6.2020

pe klo 18 Indy

la klo 11 MP-pari

su klo 10 Swiss IMP's

KuBk Janne Seppälä 50-v Juhlakisat 28.-29.11.2020

la klo 10 -18 Indy barometrina

la alk n. 20 JUHLAT

su klo 11 jäähdyttelypelit, MP-parikilpailu

Kilpailukalenteri
Ti 18. Helmikuu 2020
KuBk
Malja 18:00
To 20. Helmikuu 2020
PuB
Malja 18:00
Ti 25. Helmikuu 2020
PuB
Malja 18:00
Tulokset
PuB
PuB
PuB
KuBk, Helmisimultaani
PuB
PuB