Release 2.19q
Viimeisin päivitys
Etusivu
8. Huhti 2024 21:53 EEST
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2024
Jäseneksi

Haluatko liittyä jäseneksi
bridgekerhoon?
Lähetä sähköpostia Timolle.

Oulun BK:
timo.sairanen_ät_iki.fi

Oulun yliopiston BK:
teukka236_ät_gmail.com

Etusivu
Bridgeä Oulussa
Bridgeä Oulussa

Tervetuloa Oulubridgen verkkosivulle.

Oulubridge on oululaisten bridgekerhojen, Oulun Bridge Klubin (OBK) ja Oulun yliopiston Bridgekerhon (OY-Bridge), yhteinen tiedotussivusto. Toistaiseksi sivusto on rakenteilla ja bridgewebsin tarjoamiin ominaisuuksiin tutustutaan vaihtelevalla tempolla. Kalenteri ja tulososio ainakin ovat toiminnassa.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   

 Oulun kerhoiltoja pelataan livenä ja virtuaalisena. Maanantaisin RealBridgessä ja keskiviikkoisin City Biljardissa. Kokoontumisrajoitukset tai muu syy voi siirtää keskiviikon pelit nettiin.

♠   ♣ 

Kerhoiltaan ovat kaikki tervetulleita -- oletpa sitten vasta-alkaja tai vanha tekijä.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Oulun Bridgeklubi ry:n vuosikokous

KOKOUSKUTSU

Oulun Bridge-klubin vuosikokous pidetään keskiviikkona 24.4.2024 kello 17.30 City Biljardissa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.
Esityslista liitteineen löytyy täältä.

Tervetuloa!
Oulun Bk:n hallitus

PS. esityslistan kohdassa 6 on väärä vuosiluku. Bridgewebs ei suostu vaihtamaan tiedosatoa.

Kirjastobridge, D-Bridge ja Pekuribridge

                                      

Kirjastobridge jatkuu pääkirjaston remontin vuoksi torstaisin klo 14 City Biljardissa, D-Bridgeä pelaamme D-asemalla Tuirassa ti klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa la klo 13.

♠   ♣ 

Kaikkiin tilaisuuksiin osallistuminen on avointa ja maksutonta, eikä pohjatietoja vaadita, eli näin pääsee ensikosketukseen maailman parhaan korttipelin saloihin. Ohjaajina toimivat oululaiset bridgeharrastajat vapaaehtoisvoimin.

 Tervetuloa mukaan  

                                   

 

 

smiley

♠ Poikkeukset kokoontumisiin:
  - 

RealBridge.online

Koronarajoitukset ovat vieneet meiltä rakkaan harrastutoiminnan. Viikottaiset peli-illat ovat olleet kiellettyjen listalla toista kuukautta, eikä loppua näy. Tätä rajoitusta paikkaamaan on tullut RealBridge.online, joka on mahdollisuus pelata kerhoiltoja eli sosiaalista kilpabridgeä kotoa käsin. 

RealBridge.online poikkeaa BBO:sta monin tavoin. Siinä missä BBO:ssa pelataan kavereiden kanssa robberia tai joukkista, RealBridgessä pelataan aina kilpailua (tai opetetaan). RealBridgeen pääsee vain, jos pelaajalla on linkki kilpailuun ja sittenkin vasta, kun kilpailunjohtaja avaa kilpailun aulan. Tämä tapahtuu noin puoli tuntia ennen kisaa. Oulubridgen sivulla linkki löytyy Etusivun kilpailukalenterin "More Info" linkistä.

Sisään kirjautuessa nimeksi annetaan oikea nimi ja bridgematenumero, jos sellainen on. Aula on aika kolkko paikka. Chatti sietä löytyy ja useita pöytiä, joista valitaan yksi. Istutte partnerin kanssa tietenkin vastakkain. Pelipöydässä kolkkous katoaa. siellä pelaajat näkevät toisensa ja keskustelu onnistuu puhumalla. Pelin alettuakin tämä sosiaalinen puoli jää käyttöön.

Tarjoaminen ja pelaaminen on tehty helpoksi. Alertoinnit tehdään partnerin tarjoukseen ja kysymykset ja vastaukset ääneen puhumalla. Aivan kuin oikeassa pelipöydässä. Kilpailunjohtajakin on "oikea ihminen". Kun kierros on pelattu saadaan heti tulokset, vaikka kortti kortilta pelattuna. Vaihdosta ja uusista paikoista huolehtii järjestelmä. Peli-illat ovat melko nopeita, koska vaihtoihin ei kulu aikaa.

RealBridge käyttää siis tietokoneen kameraa ja mirofonia. Niiden käyttöön pitää antaa lupa. Kannattaa käydä etukäteen tutustumassa näihin asetuksiin täällä.  

RealBridgessä ei toistaiseksi voi olla katsojana eli kibitsoimassa. Myöhemmin tällainen on tulossa, mutta silloinkin ei reaaliaikaisena. Viive tehdään huijaamisen estämiseksi.

RealBridge on maksullinen palvelu. Kerhojen pitää maksaa jokaisesta pelikerrasta pieni korvaus RealBridgelle. Siksi meidän on perittävä pieni maksu myös pelaajilta. OBK:n ja OY-Bridgen keskusteluissa olemme päättäneet maksuksi 3 €/pelaaja. Maksut kootaan (suunnileen samoin kuten SBL tekee) ja kukin pelaaja saa maksuilmoituksen kuukausittain maksustaan.

♠ Maanantaisin kello 18 kerhoilta, noin 24-27 jakoa, 3 €/hlö. Peli-illan kesto noin 3,5 tuntia.
 

   Tervetuloa mukaan   

          

Opi kiinnostava ja jännittävä, maailman suosituin korttipeli bridge. Se on hyvin sosiaalinen ja edullinen harrastus. Bridge on kaikenikäisten peli koululaisista eläkeläisiin, ja sitä voi harrastaa niin seurustelu- kuin kilpailumielessä. Uusien tutkimusten mukaan bridge virkistää aivotoimintoja ja pelatessa yhteistyö- ja keskittymiskyky paranevat. Kurssi lähtee liikkeelle alkeista.
Kurssikirjana käytetään Suomen Bridgeliiton kurssikirjaa.

Opettaja: Milena Moliis + apulaiset

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Pohjankartano

Päivä ja kello: Ti: 18.00 - 20.15

Kevätlukukausi: 23.1.2024 - 26.3.2024, Näiden lisäksi on muutama ylimääräinen kerta "kaupan päälle". 

Kurssimaksu: 48,00 €

Ilmoittautuminen: Oulu-opisto,130175 Bridge-kurssi

Ilmoittautuminen alkaa: 6.11.2023 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 19.1.2024 12.00

Lisätietoja: milena.laitala@hotmail.com ja  timo.sairanen@iki.fi

Pelimaksut

♠ Uusi maksulista ♣ 

Pelimaksut löytyy Jäsenille valikosta.

Tammi-helmikuun pelimaksut

Kilpailukalenteri
16. Huhtikuu 2024
D-Bridge
D-asema 14:00
17. Huhtikuu 2024
Kerhoilta LIVE
City Biljard 18:00
18. Huhtikuu 2024
Kirjastobridge
City Biljard 14;00
Tulokset
Kerhoilta RealBridge
Kerhoilta
Kirjastobridge