SpadeHeart 
Oulubridge - Bridgeä Oulussa
 DiamondClub
Release 2.19o
Viimeisin päivitys
Etusivu
10. Maalis 2021 14:13 EET
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2021
Jäseneksi

Haluatko liittyä jäseneksi
bridgekerhoon?
Lähetä sähköpostia Timolle.

Oulun BK:
timo.sairanen_ät_iki.fi

Oulun yliopiston BK:
teukka236_ät_gmail.com

Etusivu
Bridgeä Oulussa
Bridgeä Oulussa

Tervetuloa Oulubridgen verkkosivulle.

Oulubridge on oululaisten bridgekerhojen, Oulun Bridge Klubin (OBK) ja Oulun yliopiston Bridgekerhon (OY-Bridge), yhteinen tiedotussivusto. Toistaiseksi sivusto on rakenteilla ja bridgewebsin tarjoamiin ominaisuuksiin tutustutaan vaihtelevalla tempolla. Kalenteri ja tulososio ainakin ovat toiminnassa.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   

 Pelitoiminta on siirtynyt toistaiseksi RealBridge.online alustalle. Kerhoillat keskiviikkoisin, virtuaalikirjastobridge torstaisin ja sunnuntain päiväpelit

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

RealBridge.online

Koronarajoitukset ovat vieneet meiltä rakkaan harrastutoiminnan. Viikottaiset peli-illat ovat olleet kiellettyjen listalla toista kuukautta, eikä loppua näy. Tätä rajoitusta paikkaamaan on tullut RealBridge.online, joka on mahdollisuus pelata kerhoiltoja eli sosiaalista kilpabridgeä kotoa käsin. 

RealBridge.online poikkeaa BBO:sta monin tavoin. Siinä missä BBO:ssa pelataan kavereiden kanssa robberia tai joukkista, RealBridgessä pelataan aina kilpailua (tai opetetaan). RealBridgeen pääsee vain, jos pelaajalla on linkki kilpailuun ja sittenkin vasta, kun kilpailunjohtaja avaa kilpailun aulan. Tämä tapahtuu noin puoli tuntia ennen kisaa. Oulubridgen sivulla linkki löytyy Etusivun kilpailukalenterin "More Info" linkistä.

Sisään kirjautuessa nimeksi annetaan oikea nimi ja bridgematenumero, jos sellainen on. Aula on aika kolkko paikka. Chatti sietä löytyy ja useita pöytiä, joista valitaan yksi. Istutte partnerin kanssa tietenkin vastakkain. Pelipöydässä kolkkous katoaa. siellä pelaajat näkevät toisensa ja keskustelu onnistuu puhumalla. Pelin alettuakin tämä sosiaalinen puoli jää käyttöön.

Tarjoaminen ja pelaaminen on tehty helpoksi. Alertoinnit tehdään partnerin tarjoukseen ja kysymykset ja vastaukset ääneen puhumalla. Aivan kuin oikeassa pelipöydässä. Kilpailunjohtajakin on "oikea ihminen". Kun kierros on pelattu saadaan heti tulokset, vaikka kortti kortilta pelattuna. Vaihdosta ja uusista paikoista huolehtii järjestelmä. Peli-illat ovat melko nopeita, koska vaihtoihin ei kulu aikaa.

RealBridge käyttää siis tietokoneen kameraa ja mirofonia. Niiden käyttöön pitää antaa lupa. Kannattaa käydä etukäteen tutustumassa näihin asetuksiin täällä.  

RealBridgessä ei toistaiseksi voi olla katsojana eli kibitsoimassa. Myöhemmin tällainen on tulossa, mutta silloinkin ei reaaliaikaisena. Viive tehdään huijaamisen estämiseksi.

RealBridge on maksullinen palvelu. Kerhojen pitää maksaa jokaisesta pelikerrasta pieni korvaus RealBridgelle. Siksi meidän on perittävä pieni maksu myös pelaajilta. OBK:n ja OY-Bridgen keskusteluissa olemme päättäneet maksuksi3 €/pelaaja. Maksut kootaan (suunnileen samoin kuten SBL tekee) ja kukin pelaaja saa maksuilmoituksen kuukausittain maksustaan.

♠ Keskiviikkoisin kello 18 kerhoilta, noin 24-27 jakoa, 3 €/hlö. Peli-illan kesto noin 3,5 tuntia.
 Sunnuntaisin kello 14 kevytkisa, noin 15 jakoa, 2 €/hlö. Rauhallinen tahti.
 Torstaisin kello 14 virtuaalikirjastobridge. Toistaiseksi ilmainen.

   Tervetuloa mukaan   

Kilpailukalenteri
18. Huhtikuu 2021
Sunnuntaipelit realbridgessä
RealBridge.online 16:00
Pelimaksu: 2 €
21. Huhtikuu 2021
Kerhoilta RealBridgessä
RealBridge 18:00
Pelimaksu: 3 €
Scorer: RealBridge
Host: Timo
22. Huhtikuu 2021
Virtuaalikirjastobridge
RealBridge.online 14:00
Pelimaksu: -
 Click for more information
Tulokset
Virtuaalikirjastobridge
Pelimaksu: -
Kerhoilta RealBridgessä
Pelimaksu: 3 €
Scorer: RealBridge
Sunnuntaipelit realbridgessä
Pelimaksu: 2 €