Kirkkonummen Bridgekerho / Kyrkslätt Bridgeklubb
Release 2.19o
Trial
Expires 30. Huhtikuu 2021
Viimeisin päivitys
Kotisivu
23. Maalis 2021 19:41 EET
Kerhon säännöt
31. Tammi 2021 19:40 EET
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2021
Kotisivu
Tervetuloa!

Tervetuloa Kirkkonummen Bridgekerhon nettisivuille!

Sivuston kehitys on vielä kesken, ja sitä tullaan täydentämään tarpeellisiksi nähtävillä toiminnallisuuksilla vähitellen. Tänne tuodaan myös historiaa, esimerkiksi vanhoja tulostietoja sen verran kuin koetaan tarpeelliseksi. Päivittäisten tietojen ja tiedotteiden osalta sivusto on kuitenkin ajan tasalla alusta lähtien, ja kerhopelien aikataulut ja tulokset julkaistaan täällä sitä mukaa kuin ne ovat tiedossa.

Web Site
Ajankohtaista

Koronatilanteesta johtuen kerhon peli-illat on peruutettu toistaiseksi. Näillä sivuilla oleva kerhopelien kalenteri voi muuttua. Pelien alkamisesta tiedotetaan tällä sivulla.

Vuosikokous

Kerhon sääntöjen mukaan lakisääteinen vuosikokous tulee pitää helmikuun loppuun mennessä. Koronarajoitukset ovat kuitenkin estäneet normaalin kokouksen järjestämisen, mutta laki ei salli kokouksen lykkäämistä. Jäsenet voivat yksimielisinä päättää yhdistyksen kokoukselle kuuluvasta asiasta ilman kokousta. Tämä voidaan toteuttaa esimerkiksi sähköpostia käyttäen.

Hallituksen ehdotuksen mukaisesti jäsenistö on 25.2.2021 sähköpostin välityksellä yksimielisesti päättänyt, että kerhon säännöissä vuosikokouksessa käsiteltäviksi määrätyt asiat siirretään myöhemmin pidettävään kokoukseen. Hallitus kutsuu kerhon kokouksen koolle välittömästi, kun se on mahdollista kokoontumisrajoitusten puitteissa.

Kilpailukalenteri
6. Toukokuu 2021
Kerhopeli
Kirkkonummen palvelutalo 18:00
20. Toukokuu 2021
Kerhopeli
Kirkkonummen palvelutalo 18:00
27. Toukokuu 2021
Kerhopeli
Kirkkonummen palvelutalo 18:00
Tulokset
Scorer: Kirkkonummen BK
Scorer: Kirkkonummen BK
Scorer: Kirkkonummen BK