Kansallisessa joukkuesimultaanissa joukkue Tiina ja Antti Elsinen-Timo Halttunen-
Kari Koivisto sijoittuivat toisiksi ja joukkue Tuula ja Raimo Honkavuori-Kalevi
Jalonen-Jouko Kankaanpää sijoittautuivat 15.

Hämeenlinnalaisparit Tiina ja Antti Elsinen sekä Jouko Kankaanpää-Kalevi Jalonen
sijoittuivat viidenneksi ja kuudenneksi viikonloppuna pelatuissa SM-kilpailuissa.
Hämeenlinnan menestystä täydensivät 11.sijallaan Kari Koivisto-Timo Halttunen.
B-19 olikin menestynein kerho tämänvuoden kilpailuissa, mikäli arvioidaan kärjen
leveyttä. Mestaruus meni jälleen kerran Kauko Koistiselle-Claes Nybergille.
TREFFI 17.11.2005

Timo Halttunen ja Kalevi Jalonen voittivat 21.10.2005 pelatun Salo IMP kilpailut.

Tiina ja Antti Elsinen voittivat 15.10.2005 pidetyt Hämeenpiirin mestaruuskilpailut.
Voitto oli ylivoimainen, sillä Hämeenlinnan toiseksi sijoittunut pari Tuula ja
Raimo Honkavuori jäivät yli 4 % päähän. Hämeenlinnalaisista finaaliin selviytyivät
edellämainittujen lisäksi Kari Koivisto-Timo Halttunen, Ari Pakala-Jari Varmiola
sekä Lauri Orkoneva-Vesa Fagerlund, viimeksi mainittu pari ei kuitenkaan lähde
finaaliin. TREFFI 20.10.2005

Sekaparin Sm-kilpailuissa Tiina ja Antti Elsinen voittivat pronssia. Mestaruus meni
helsinkiläisille Taru Suppulalle ja Jussi Tammiselle. Tuula ja Raimo Honkavuori
sijoittuivat seitsemänneksi. HS 06.09.2005

Hämeenlinnan nuoret jatkoivat hyviä esityksiään Hangossa. B-parien Sm-kisoissa Vesa
Fagerlund ja Lauri Orkoneva muodostivat uuden ja voittoisan pariyhdistelmän.
Miia Vesala ja Juuso Fagerlund olivat viides. B-parien joukkue-Sm-kilpailuissa
edellämainitut "junnut" ottivat hopeaa.

Hangon bridgeviikolla pelattiin kahdet nuorten SM-kilpailut. Hämeenlinnan B-19 nuoret
ottivat neljännen ja kuudennen sijan parikilpailussa, Miia Vesala ja Vesa Fagerlund
olivat tällä kertaa parempia kuin Juuso Fagerlund - Lauri Orkoneva.
Joukkuekilpailussa nelikko kirkasti hienosti viime vuoden pronssimitalit
hopeisiksi.
Molempien kilpailujen voitot nappasi Arttu Karhulahti - Seppo Sauvola,
joukkuekilpailussa joukkueessa pelasivat myös Toni Bäckström - Pia Nurmi.

Salon bridgekerhon 50-vuotis juhlakilpailuissa Hämeenlinnan "junnut" (Vesa ja Juuso
Fagerlund, Miia Vesala, Lauri Orkoneva) ottivat alle 50 mestaripisteen sarjassa voiton
ja joukkue Teinilä (Ilkka ja Mervi Teinilä, Toivo Tuominen, Kalevi Aalto ) oli kolmas.

Suomen Cupissa joukkue Jalonen (Kalevi Jalonen, Jouko Kankaanpää,Tuula ja Raimo Honkavuori,
Timo Halttunen, Kari Koivisto) on jo neljän parhaan joukkossa. He voittivat Cup-päivillä
ensin joukkue Puumalaisen Impein 42-31 ja toisella kierroksella joukkue Kallungin Impein
67-52. Pelit jatkuvat Hangon Bridge-viikolla, jolloin he kohtaavat semifinaalissa Niemen
joukkueen.

Kerhomme menestyi hyvin kevätsimultaanissa. Pari Vesa Fagerlund - Timo Halttunen voittivat
kilpailun ylivoimaisesti, prosentin ollessa komea 74.52. Kalevi Jalonen - Jouko Kankaanpää
sijoittui myös hienosti viidenneksi. Parit Kari Koivisto - Miia Vesala ja Jari Varmiola -
Ari Pakala jakoivat sijan viisitoista.

Suomen Cupissa lohkon 7 finaaliottelussa joukkue Jalonen (Kalevi Jalonen, Jouko Kankaanpää,
Timo Halttunen, Kari Koivisto, Tuula ja Raimo Honkavuori) voittivat Kultalahden joukkueen.
Impit olivat 65-63 .

Suomen Cupissa paikallisottelussa joukkue Jalonen (Kalevi Jalonen, Jouko Kankaanpää,
Timo Halttunen, Kari Koivisto, Tuula ja Raimo Honkavuori) voittivat nuorisojoukkue
Fagerlundin (Juuso ja Vesa Fagerlund, Lauri Orkoneva, Miia Vesala). Impit olivat 80-77 .

Timo Halttunen sijoittui toiseksi Koski-Bridgen MP-parikilpailussa Valkeakoskella. Parina
hänellä oli Pasi Kuokkanen. HS 05.04.2005

Tiistaina 22.03.2005 pelattiin Suomen-Cup ottelu Keravalaisen Kortemäen ja Hämeenlinnan
nuorisojoukkueen (Lauri Orkoneva-Juuso Fagerlund-Miia Vesala-Vesa Fagerlund) välillä.
Nuorisojoukkue järjesti Jymy-yllätyksen voittamalla murskaavasti, impein 60-22, ottelutulos
22-8. Vastustaja joukkueella on mestaripisteitä noin 700 ja nuorisojoukkueella n. 10.

Juuso Fagerlund ja Lauri Orkoneva on valittu nuorisomaajoukkueeseen. He osallistuvat PM-
kilpailuihin, jotka järjestetään Tanskassa heinäkuun alkupuolella.

Tuula ja Raimo Honkavuori sijoittautuivat yhdeksänneksi Italiassa, Monte Grossossa pelatussa
avoimessa parikilvassa.Heidän prosenttinsa oli 58.77 .Kilpailuihin osallistui 118 paria.
HS 11.03.2005

Tuula ja Raimo Honkavuori sijoittuivat kuudenneksi sekaparikilpailussa Italiassa,
Monte Grossossa pelatussa turnauksessa. Kilpailuihin osallistui 112 paria. HS 05.03.2005

Vesa Fagerlund voitti yhdessä tamperelaisen parinsa Robert Bjuströmin kanssa C-mestaruus-
kilpailun.He rikkoivat ainoana parina 60-prosentin rajan. Vesa on nuorin C-mestaruuden
voittanut pelaaja. HS 26.01.2005

Turun loppiaiskisojen yhteydessä Suomen ja Ruotsin juniorit pelasivat tasaisen maaottelun,
joka päättyi Suomen 158-154 -voittoon. Joukkueessa pelasivat kerhostamme Lauri Orkoneva ja