SpadeHeart 
Aarhus Aadal Bridgeklub
 DiamondClub
Udgave 2.19p
Forside
 
 

VELKOMMEN TIL AARHUS AADAL BRIDGEKLUS HJEMMESIDE

 

Klubben flytter hen over sommeren til nye faciliteter: Lokalcenter Søholm, Bispevej 70, 8260 Viby J.  Nyrenoverede og lyse lokaler med velegnet undervisningslokale. Bus 11 lige til døren.

Book 27.8.18 kl.18 til åbning, fællesspining og bridge (nærmere info vil følge)

Golf-Bridge afvikles søndag 9.9.18 på Mollerup Golf Clubs anlæg.Tilmelding via aadal.bridge@gmail.com (se fane golf-bridge 9.9.2018)

Sommerbridge i vores venskabsklub Mårslet: Hver torsdag kl.18.30 i august, se nærmere www.bridge.dk/4244

Vi er en ambitiøs og social bridgeklub (ca.100 medlemmer), hvor der er fokus på at vi skal blive bedre bridgespillere og glæder os til hver spilledag. Vi tager gerne imod nye medlemmer - måske kan vi hjælpe med at finde makker. Der tilbydes gratis undervisning for hvert hold og der er godbidsordning i pausen udover den gratis kaffe. Vi kan altid bruge navne på substitutter, som spiller gratis, hvis tiden ikke er til fuldt medlemsskab.

Vi er en bridgeklub fra 2009, spiller med edb-givne kort, har egen blandemaskine, anvender Bridgemates, har såvel par, imp-par som holdturneringer, spiller seriøst, men sætter også humor og socialt netværk højt. Vi har yderligere medlemsaktiviteter, som ekstraundervisning og kampe mod andre klubber på søndag eftermiddage samt golf-bridge . Vores afslutninger for en halvårsæson er kendt for at være ret kreative og muntre.

 

                                          INTRODUKTIONSKURSUS TIL BRIDGE - GANSKE GRATIS : Onsdag 5-9, 12-9 og 26.9 kl.17.15 - 18.30 

(tilmelding nødvendig på aadal.bridge@gmail.com)

Opfølgende BEGYNDERUNDERVISNING som medlem fra Oktober 18. Vi har testet koncept, der MATCHER ARBEJDSRAMTES BEHOV for at lære bridge intensivt og hurtigt, så de kan bringes på klubniveau på 4 måneder, hvis stor hjemmeflid - ellers forventes 1 år på begynderhold før man starter i klub !

Krav til deltagere: Man skal kunne lide at spille kort, men behøver ikke at kende bridge: Onsdage Kl.17.15 -18.30+

Seniorer er selvfølgelig også meget velkomne og til dem tilbyder vi også undervisning på vores mandagshold for begyndere, som har kørt siden februar 18: MANDAGE kl.15-17.45.

Du behøver ikke have makker. Disse kurser er også for personer, der gerne vil have genopfrisket bridgen.

 

Vi har iøvrigt følgende hold:

Mandag Eftermiddag: Begynderhold kl.15-17.45 - men hvor der bliver god tid til at spille bridge i det tempo man nu kan.

Mandag Aften: Vi spiller kl.18.45 - ca.22.30 med frivillig/gratis undervisning i relevante emner kl.18.15. Der spilles i 3 rækker med flere op- og nedrykninger undervejs i sæsonen. I pausen serveres kaffe/te/godbidder. Vi kan altid bruge flere substitutter, så tilmeld dig gerne via vores mail.

Tirsdag Eftermiddagshold: Kl.13.00-17.00. Et hyggehold med plads til spillere med varierende bridgeniveau, hvor der gives undervisning udfra hvad der ønskes. Holdet vil max. få 32 deltagere. Igen er tilgang af substitutter velkomne.

Onsdag Eftermiddagshold: Hver onsdag 13.30-17.00. Udvidet frivillig/gratis undervisning fra 12.45 med relevante emner, baseret på ønsker og meget varierende, som åbner nye muligheder indenfor bridgen. "Seriøs" bridge i 3 rækker, megen latter og et godt socialt miljø med friskbagt kage i pausen. Dette hold kan også bruge flere substitutter, som jo har den fordel, at de altid kan sig nej til et ellers ”godt” tilbud.

Al kontakt /spørgsmål via aadal.bridge@gmail.com  eller formanden/underviseren Hasse Vinter 21768422.