Historiaa ja muistoja
Sari Kulmala Varsova 2006
Kerhon MP-kilpailut lähestyvät!
Muista ilmoittautua ennakkoon Bilboon.
Kilpailuit pelataan 12.-14.10. kalaravintola Kalaxissa Kuntokatu 5, Tampere. Sekä perjantain, että lauantain kilpailuissa on valmiiksi tehdyt jaot. Kilpailuissa on käytössä bridge-matet.

Tampereen BK:n MP-kilpailut
Suomen-mestaruus Tampereen BK:n pelaajalle!

SM-kilpailut pelattiin 16. - 17.4.

Suomen mestareiksi itsensä pelasi Tampereen Bridgekerhon Vesa Fagerlund parinaan Karhulan Bk:n Antti Aimala. Kerhomme kaksi muuta pelaajaa saivat kisasta myös mestaripisteitä, kun Jussi Pölkki ja  Mika Kiiskinen sijoittuivat kuudensiksi.

SM-kisan tulokset

Hämeen Piirin mestaruuskilpailut pelattiin lauantain 13.2. Svenska Klubbenilla Tampereella.

Hämeen Piirin mestareiksi itsensä pelasi Tampereen Bridgekerhon Vesa Fagerlund parinaan Karhulan Bk:n Antti Aimala. Kerhomme sai juhlia myös hopeasijaa, kun Hulda Ahonen sijoittui toiseksi. Myös hänellä oli partneri, Pia Erkkilä (Toppi ry), toiselta paikkakunnalta.

Katso tulokset täältä.

Kerhomme osallistujamäärä oli erittäin ilahduttava, kun jäsenistöstämme yli 50% oli pelaamassa. Vaikka kaikki eivät voi voittaa, on pelitason kohenemisen kannalta todella merkittävää välillä mitellä taitojaan omaa tasoaan hieman parempia vastaan. Yhtenä syynä Tampereenseudun bridgen tason valtakunnalliseen nousuun (saattaa olla hieman tamperelaisten lasien läpi katsottu näkökanta), on epäilemättä se, että Hämeen piirin mestaruuskilpailuihin osallistutaan ahkerasti. Tähän vaikuttaa myös se, että kerho tukee jäsentensä osallistumista maksamalla pelimaksun. Toivottavasti näin on jatkossakin, jolloin myös ne, joilla mestaruuksiin on vielä matkaa, voivat osallistua hyvillä mielin!

Kilpailussa pelattiin jälleen kerran Pasi Suomisen alaisuudessa eikä kilpailun järjestelyissä ollutkaan mitään moitittavaa. Kilpailunjohtaja oli raatanut edellisenä yönä systeemiä kohdilleen, ja sen kyllä huomasi. Kolmessa eri sessiossa pelattu kilpailu toimi erittäin hyvin. Kiitos Pasi.

SM-parifinaali pelataan Bridge Areenalla 16.-17.4. ja näillä näkymin (mikäli peruutuksia ei tule) on kerholtamme kilpailussa mukana viisi pelaajaa: Vesa Fagerlund, Hulda Ahonen, Paavo Syrjänen, Mika Kiiskinen ja Jussi Pölkki. Heti ensimmäisellä varasijalla Hämeestä kärkkyvät myös Sami Mäki ja Markku Kiander. SM-parifinaalista tulee BBO-lähetys, joten ne, jotka tällä kertaa jäivät finaalista, voivat kannattaa kerholaisiamme kotisohvilta käsin.

Markku Kiander kerhon kunniajäseneksi

Tampereen Bridgekerho ry:n vuosikokous on nimittänyt pitkäaikaisen jäsenensä, Markku Kianderin, kerhon kunniajäseneksi.

Markku on vuosien varrella toiminut pitkäaikaisena kerhon hallituksen jäsenenä ja ollut kerhon pelaajana erityisen ahkera. Hän on menestynyt niin kerho-, kuin MP-kilpailutasollakin. Markun työ kerhon hyväksi on ollut pyyteetöntä ja tärkeää.

Markun taso pelaajana on korkea, sillä hän oli vuoden 2014-menestynein kerhopelaajamme kerryttäen yhteensä 63-voittopistettä. Markku pelaa kerhopelien lisäksi myös Tammerliigaa joukkueessa Canada XVIII.

Kerho toivottaa Markulle hyvää menestystä bridgen parissa jatkossakin!