DI....RECTOR PLEASE!
Q: Can the dummy call the director?

A: Yes and No. According to Law 9, when an irregularity as occurred (such as a revoke etc.)
dummy may not draw attention to it during the play but may do so after the play of the hand is
concluded. However, any player, including the dummy, may summon the direcctor AFTER
attention has been drawn to the irregularity!

(this is from an article by Roberta and Arnold Salob.)
So is this - write this down to use when needed. IF | DID EVERYTHING RIGHT, | WOULDN'T
BE PLAYING WITH YOU!



