Viimeisin päivitys
Etusivu
14. Elo 2018 08:13 EEST
Muistilista
8. Elo 2018 12:38 EEST
0 0 0 0 0 0
Sivuilla käyntiä 2018
Muistilista

 ♣   ♠

Porvoo/Seinäjoki
Pyhäsalmi+Junnuleiri
Hämeenlinna
SM-mixed
Ähtäri
Bridge Liiga
Salo
Oulu

*Ei pelejä*
Pori

  


 ♣   ♠

testi
Uutisarkisto

Tämä sivu sisältää jäseniä kiinnostavia uutisia. Nähdäksesi listan tulevista kisoista katso Kalenteri ja listä tuloksista menun kohdasta Tulokset.

Syyskokouskutsu 2017

KUTSU

 

MAANANTAINA 6.11.2017 PIDETÄÄN JYVÄSKYLÄN BRIDGEKERHO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS.
KOKOUS ALKAA KELLO 17.40 KERHON PELITILOISSA VÄINÖNKATU 7:SSÄ.

KOKOUKSESSA KÄSITELLÄÄN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET ASIAT.

MIKÄLI HALUAT KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄN JOTAIN YLIMÄÄRÄISTÄ ASIAA, ILMOITA TOIVEESTASI HALLITUKSEN JÄSENELLE, NIIN VOIMME LISÄTÄ SEN ESITYSLISTALLE.

 

KAHVI- JA PULLATARJOILU

 

TERVETULOA

 

Viimeksi päivitetty : 12. Marras 2017 15:01 EET
Juniorit Slovakiaan

Suomen juniorimaajoukkue matkustaa viikoksi Slovakiaan EM-kilpailuihin. U21-joukkueessa pelaa kaksi Jyväskylän bridgekerhon edustajaa: Aapo Nieminen ja Oskari Koivu. Sarjaan osallistuu 17 maata, ja se on samalla kasinta ensi vuonna pidettäviin MM-kilpailuihin. Kaikki joukkueet kohtaavat toisensa.

Aleksi AALTO (Finland) player
Hermanni HUHTAMAKI (Finland) player
Oskari KOIVU (Finland) player
Aapo NIEMINEN (Finland) player
Tatu SAMMALISTO (Finland) player
Vesa FAGERLUND (Finland) non-playing captain

 

Pelipaikka ja aika Samorin, Slovakia • 8 - 15 July 2017

Ensimmäisellä kierroksella Suomi kohtaa Norjan

Systeemit: Huhtamaki_Koivu.pdf  Aalto-Sammalisto_Nieminen-other.pdf 

Kilpailun kotisivu

 

 

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:17 EEST
Kari Patanasta suurmestari
Kari Patanasta suurmestari

Kari Patana on saavuttanut suurmestarin arvoon riittävän 300 mestaripisteen rajan uudella mestaripistelistalla.

Alkuvuonna on myös kaksi Jyväskylän bridgekerhon pelaajaa ylittänyt ristimerkkiin vaadittavan yhden mestaripisteen rajan. Merkkirajan ovat saavuttaneet Erik Stigzelius ja Pentti Niekka. Onnittelut!

Uusi mestaripistetilanne liiton sivulla.

 

 

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:17 EEST
SM-swiss IMPs SM-viikolla

SM-viikko 2017 järjestetään 6.-9. heinäkuuta Tampereella. Tapahtuma kokoaa noin kolmenkymmenen lajin edustajat kisaamaan Suomen mestaruuksista. Kaikkiaan SM-mitaleita jaetaan neljän päivän aikana lähes tuhat kappaletta.
Bridgen suorituspaikka on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-halli. Bridgen päätapahtuma on SM-Swiss-IMPS-parikilpailu, joka pelataan 8.-9.7.

Kilpailuun ilmoittautuminen on käynnissä SBL:n sivulla. Mukaan toivotaan kaikkia bridgen pelaajia, myös tavallisia kerhopelaajia, sillä tämä on erinomainen näyteikkuna, jossa lajiamme tuodaan julkisuuteen.

Muita SM-viikkoon osallistuvia lajeja ovat darts, drifting, hengenpelastus, jousiammunta, kasa-ammunta, kortteliajo, kriketti, laskuvarjohyppy, lippupallo, maahockey, rantavesipallo, ratagolf, ratamelonta, roller derby, rugby, shakki, taekwondo, taido, thainyrkkeily, trial-pyöräily, triathlon, uinti, ultimate, vesihiihtourheilu ja X-trial

 

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:17 EEST
Jyväskylän bk voitti Bridgeliigan
Jyväskylän bk voitti Bridgeliigan

Jyväskylän bk voitti niukasti Tambereen bk:n Bridgeliigassa. Joukkueessa pelasivat Lasse Utter, Osmo Kiema, Oskari Koivu, Mika Salomaa, Jorma Valta ja Kari Patana.

Bridgeliiga järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Siinä kaikkien pelaajien tulee kuulua samaan kerhoon. Tulokset

Jyväskylän kaksi muuta joukkuetta pelasivat Pieksämäellä liigan loppupelinsä 2-divisioonan lohkossa 9. Jyväskylän bk2 voitti lohkon ylivoimaisesti. 2-divisioonan tulokset

Kakkosdivarissa jokaisen lohkon voittaja saa oikeuden osallistua nousu(pudotus)karsintaan, joka pelataan 5.-6.8.2017

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:16 EEST
Juniorijoukkue Norjaan PM-kilpailuihin

Pääsiäisenä pelataan Oslossa junioreiden PM-kilpailut. Suomesta osallistuu joukkue U21-sarjaan. Pelaamassa ovat Tatu Sammalisto, Aleksi Aalto, Hermanni Huhtamäki ja Oskari Koivu. Peliin osallistumattomana kapteenina on joukkueen mukana Vesa Fagerlund.

Kilpailun sivut

BBO:n raamalähetykset

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:16 EEST
Juniorijoukkue Hollannissa

Suomen juniorimaajoukkue osallistuu Hollannissa pidettävään White House -turnaukseen. Joukkueessa on mukana jyväskylän bridgekerhon edustajia, sillä joukkueesa pelaavat Maria Mylläri – Aapo Nieminen ja Hermanni Huhtamäki – Oskari Koivu. Turnaus on 25-vuotisjuhlakilpailu. Mukaan on kutsuttu 24 kovatasoista juniorijoukkuetta.

Turnauksesta on BBO-raamalähetyksiä

Kilpailun kotisivut
 

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:16 EEST
Bridgeliiga alkaa
Bridgeliiga alkaa

Bridgeliiga on uusi kerhojen välinen sarja, joka alkaa tänä vuonna. Karsinnat liigaan järjestettiin viime kesänä. Jyväskylän bridgekerho sai paikan liigassa. Sen lisäksi kaksi joukkuetta pelaa kakkosdivisioonassa. Liigajoukkueessa pelaavat Lasse Utter, Osmo Kiema,Oskari Koivu, Mika Salomaa, Jorma Valta ja Kari Patana.

Kakkosdivisoonajoukkueet koostuvat kerhon kaikista muista pelaajista. Lisätietoja voi kysellä Marko Jurvaselta.

Jyväskyläläisten osalta liigan ensimmäinen kierros pelataan Jyväskylässä B-salissa lauantaina 1.4. klo 10 alkaen. Muut liigajoukkueet ovat B-55, Savuton, Tampereen bk, Tapiolan Trikki ja Ähtärin Bk.

Kakkosdivisioonassa Jyväskylän joukkueet ovat lohkossa 9: Jyväskylä 2, Jyväskylä 3, Kuopion BK, Pieksämäki 2

Lisätietoja

 

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:15 EEST
Tasainen Grand Slam Elsisille
Tasainen Grand Slam Elsisille

Jyväskylän Grand Slam pelattiin lauantaina Hotelli Albassa. Tasaisen kilpailun voiton vei pari Tiina ja Antti Elsinen 0,8 pisteen erolla pariin Clas Nyberg ja Vesa Fagerlund. Markku Pekkinen ja Lasse Utter nappasivat kolmannen sijan. Kilpailussa pelattiin 60 jakoa ja siihen osallistui 34 paria.

Tulokset

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:15 EEST
Utter - Jurvanen piirinmestaruuteen
Utter - Jurvanen piirinmestaruuteen

Kuopiossa pelatuissa piirinmestaruuskilpailuissa vei voiton pari Lasse Utter - Marko Jurvanen. Piirien mestaruuskilpailut olivat samalla karsinta SM-parikilpailuun, joka pelataan Helsingissä muutaman viikon päästä. Finaaliin on pääsemässä suuri joukko muitakin Jyväskylän BK:n pelaajia. Keskisen piirin tulokset

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:15 EEST
Suomen Cup

Jyväskylän bridgekerho kannustaa tekemään joukkueita Suomen Cupiin. Joukkueet jaetaan alueellisiin lohkoihin. Kolmella ensimmäisellä kierroksella joukkueet pelaavat lähialueen joukkuetta vastaan mikäli se on mahdollista.
Joukkueessa voi olla 4.-6 pelaajaa

JBK maksaa joukkueidensa ensimmäisen kierroksen pelimaksun 32€/joukkue
ilmoittautuminen päättyy  1.3.

Lisätietoja

Ilmoittautuneet joukkueet

Viimeksi päivitetty : 17. Loka 2017 18:15 EEST
Laukaan peli-ilta peruttu

Laukaassa ei pelata 23.3. Kokeillaan uudelleen parin viikon päästä eli torstaina 6.4.

Viimeksi päivitetty : 27. Maalis 2017 10:14 EEST
Kevätkokouskutsu 2017

 

KUTSU

 

MAANANTAINA 20.3.2017 PIDETÄÄN JYVÄSKYLÄN BRIDGEKERHO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS.
KOKOUS ALKAA KELLO 17.40 KERHON PELITILOISSA VÄINÖNKATU 7:SSÄ.

KOKOUKSESSA KÄSITELLÄÄN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET ASIAT.

MIKÄLI HALUAT KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄN JOTAIN YLIMÄÄRÄISTÄ ASIAA, ILMOITA TOIVEESTASI HALLITUKSEN JÄSENELLE, NIIN VOIMME LISÄTÄ SEN ESITYSLISTALLE.

 

KAHVI- JA PULLATARJOILU

 

TERVETULOA

 

Viimeksi päivitetty : 27. Maalis 2017 10:14 EEST
Juuri-Ojat Suomen mestareiksi

Jyväskylän bridgekerhoa ja Kotkan bridgekerhoa edustavat Pirjo ja Erkki Juuri-Oja voittivat senioreiden Suomen mestaruuden parikilpailussa.  Lopputulokset

Junioreiden kisoissa pelattiin samaan aikaan joukkuekilpailu, mutta koska siihen osallistui vain kolme joukkuetta, sitä ei laskettu viralliseksi Suomen mestaruudeksi. Jyväskyläläisjoukkue (Karoliina Kanniainen, Aapo Nieminen, Oskari Koivu ja Ilona Vänni) tuli kilpailussa toiseksi.

Pelit jatkuvat senioreiden joukkuekilpailulla ja junioreiden parikilpailulla sunnuntaina.

Viimeksi päivitetty : 13. Helmi 2017 15:03 EET
Junioreiden ja senioreiden SM-kilpailut 21.-22.1.

Helsingissä pelattaviin junioreiden ja senioreiden SM-kilpailuihin osallistuu jyväskyläläisiä pelaajia. Senioreissa pelaavat Lasse Utter, Pirjo Juuri-Oja ja Martti Seppänen. Junioreissa Jyväskylän bridgekerhoa edustavat Aapo Nieminen, Oskari Koivu ja Karoliina Kanniainen. Senioreiden alaikäraja on 60 vuotta. Junioreita ovat alle 25 vuotiaat. Molemmissa sarjoissa pelataan sekä parimestaruudesta että joukkuekilpailun mestaruudesta.

Viimeksi päivitetty : 13. Helmi 2017 15:03 EET
Aapolle ensimmäinen MP-kilpailun voitto
Aapolle ensimmäinen MP-kilpailun voitto

Aapo ja Petteri Nieminen veivät Kuopion imppikisan voiton. Tämä oli Aapon ensimmäinen MP-kisan voitto.Toiseksi kisassa tuli viime viikolla Turussa voittanut Lasse Utter yhdessä parinsa Ilkka Uimosen kanssa.

 Tulokset

Viimeksi päivitetty : 13. Helmi 2017 15:02 EET
Jako

Tarjoussarjassa Etelä on hankalassa paikassa, kenties 3NT olisi paras vaihtoehto ensimmäisellä kierroksella. Luuletko saavasi neljä pataa kotiin herttaysilähdön jälkeen?

Valtti ei istu suotuisasti, mutta patatäyspeli on silti pelattavissa kotiin. Voitettuaan herttaässän pelinviejä kuppaa hertan ja leikkaa ristiä. Oletettavasti länsi voittaa tikin ja jatkaa herttaa (parempaakaan puolustusta ei ole olemassa), jolloin pelinviejä jälleen kuppaa ja leikkaa ristiä. Nyt pelinviejä ottaa yhden ristin ja kolme isoa ruutua, pakottaen idän kuppaamaan. Idällä on neljän kortin lopputilanteessa jäljellä QJ107 valttia, josta hänen on yritettävä kääntää isolla. Pelinviejä kuitenkin voittaa tikin ja lyö idän uudelleen kiinni valttikahdeksikolla; nyt idän on käännettävä valttia pelinviejän A9-haarukkaan. Puolustuksen on tyytyminen ristikuninkaaseen ja kahteen valttitikkiin. Mikäli pelinviejä ei osaa varautua valtin 5-0 jakaumaan, vaan erehtyy pelaamaan yhdenkin kierroksen valttia aiemmin, ei sitomus ole enää pelattavissa kotiin. Jos itä kahdentaa neljä pataa, saattaa pelinviejä helpommin löytää oikean linjan kotipeliin.

Viimeksi päivitetty : 13. Helmi 2017 15:02 EET
2017 jäsenmaksut
Vuoden 2017 jäsenmaksut:
Jäsenmaksulla saat bridgelehden sekä osallistumisoikeuden mestaripistekilpailuihin
Jäsenmaksu vuonna 2017 on 45 € yli 25-vuotiailta ja 10 € junioreilta (vuonna 1992 tai sen jälkeen syntyneet). Maksun voi maksaa joko kerhoilloissa tasarahalla tai kerhon tilille Nordea FI60 1045 3000 1401 69. Pankkiin maksettaessa käytettävä viitettä 1038. Jäsenmaksu on maksettava tammikuun loppuun mennessä.
Viimeksi päivitetty : 13. Helmi 2017 15:01 EET
Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuosi 2017 aloitetaan parikilpailulla 2.1. Samalla aloitetaan uusi kausikilpailu, jossa pisteet lasketaan sijoitusten mukaan, pitkään käytössä olleen tulosten mukaan lasketun kausikilpailun sijaan. Näin voidaan pelata helposti IMP-laskennalla ilman että se sotkee kausikilpailun laskentaa. IMP-laskentaa käytetään pääsääntöisesti pienempien pöytämäärien tulosten laskennassa ja parikilpailulaskentaa jos saadaan suurempi pöytämäärä kasaan.

Laukaassa pelataan taas 12.1. alkaen. Pelipaikkana tuttu Vattipaja.

 

Tervetuloa viihtymään korttipöydän ääreen.

HUOM! Simultan onkin vasta 9.1. eikä 2.1. kuten tällä sivulla luki aiemmin.

Viimeksi päivitetty : 21. Tammi 2017 22:22 EET
Koistiselle SM-joukkuekilpailun kultaa

Kauko Koistisen joukkue voitti Suomen mestaruuden joukkuekilpailun SM-kisoissa Helsingissä. Joukkueessa pelasivat Kauko Koistinen, Clas Nyberg, Osmo Kiema, Jouni Juuri-Oja, Mika Salomaa ja Pekka Viitasalo. Sama joukkue on vienyt kultamitalit jo useita vuosia peräkkäin. Toiseksi kaksipäiväisessä turnauksessa tuli Kari Mäkikankaan joukkue: Kari Mäkikangas, Mauri Saastamoinen, Kari Patana, Juho Granström, Antti Aimala ja Vesa Fagerlund.

Tulokset

 

Viimeksi päivitetty : 21. Tammi 2017 22:21 EET
Tapanina pelataan Jyväskylässä
Tapanina pelataan Jyväskylässä

Jyväskylän bridgekerhossa pelataan joka maanantai myös joulukuussa. Jouluviikolla 19.12. on perinteinen henkilökohtainen kinkkukilpailu, joka päättää syksyn kausikilpailun.

Tapaninpäivänä 26.12 on vuorossa jokavuotinen MP-tukiparikilpailu klo 11.00. Siihen ilmoittautuminen on jo käynnissä SBL:n sivuilla.

Viimeksi päivitetty : 1. Tammi 2017 07:40 EET
Jyväskylän bk:n pelaajia kaikissa semifinaaliryhmissä

Jyväskylän bk on hyvin edustettuna SM-joukkuekilpailun semifinaaleissa. Semifinaalit pelataan Helsingissä (3 ryhmää) ja Tampereella (1 ryhmä) 19.-20.11.2016

Helsingissä finaalipaikkaa on havittelemassa Osmo Kiema ja Mika Salomaa (Koistinen), Aapo Nieminen ja Oskari Koivu (U21), Kari Patana (Mäkikangas), Pirjo Juuri-Oja (Rimon), Marko Jurvanen, Tapio Viren, Timo Koivunen, Olli Pitkänen ja Piia Ruottinen (Jurvanen).

Tampereen semifinaalissa pelaavat Lasse Utter ja Petteri Nieminen (Utter).

Viimeksi päivitetty : 24. Marras 2016 09:18 EET
Piirikarsintojen tuloksia
SM-joukkuekilpailun piirikarsinnoissa Itäpiirin karsinnat voitti joukkue Utter (Utter, Sauvola, Seppälä, Nieminen). Jatkoon Jyväskylän bk:n pelaajista pääsivät myös Kari Patana, joka karsi Helsingin piirissä joukkueessa Mäkikangas, sekä juniorijoukkueen Aapo Nieminen ja Oskari Koivu, jotka karsivat Hämeen piirissä.
 
Itä-piiri joukkuemestaruuskilpailu 29.10.2016
Ottelutulokset
Jurvanen – Suursavo 19,44 – 0,56 ( 92 – 27 )
Jurvanen – Utter 5,92 - 14,08 ( 41 – 60 )
Utter – Suursavo 12,95 - 7,05 ( 57 – 44 )
Lopputulokset
1. Utter 27,03 0.6MP
Lasse Utter – Seppo Sauvola
Janne Seppälä – Petteri Nieminen
( Osmo Haljoki – Johan Blomqvist )
2. Jurvanen 25,36
Marko Jurvanen – Olli Pitkänen
Tapio Viren – Timo Koivunen
(Piia Ruottinen -Mika Kananen)
3. Suursavo 7,61
Markku Seppänen – Martti Seppänen
Jouko Leander – Ari Renvall
kilpailunjohto Markku ja Lasse
Viimeksi päivitetty : 24. Marras 2016 09:18 EET
Kerhon tuki piirinmestaruuskilpailuihin

Jyväskylän bridgekerhon hallitus päätti maanantaina pitämässään kokouksessa, että kerho tukee Jyväskylässä järjestettäviä SM-joukkuekilpailun piirikarsintoja.

Jyväskylän kerho maksaa jäseniensä pelimaksut 50€ / joukkue, joten kasataan joukkueita mukaan lauantaiseen joukkispeliin B-salille la 29.10 alkaen klo 11.00

Tuki koskee ainoastaan Itäpiirin piirinmestaruuskilpailuita.

Kysy Lasselta vapaita pareja.

Hyvä osanotto takaisi piirikisan Jyväskylään myös ensi vuonna.

Nyt kaikki mukaan! Kyllä, myös sinä.

Viimeksi päivitetty : 30. Loka 2016 20:14 EET
Grand Slam ja Rally 2017

Vuoden 2017 Grand Slam -sarja alkaa Jyväskylässä pelattavalla osakilpailulla lauantaina 25.2.2017 klo 10:00. Muut osakilpailut ovat Pääsiäisenä Vaasassa, heinäkuussa Hangon viikolla ja lokakuussa Tampereella.

Tasoituksellinen Rally-sarja alkaa Turun Loppiaiskisoista ja jatkuu Tampereella kesäkuussa sekä syyskuussa Salossa ja Porissa.

Viimeksi päivitetty : 30. Loka 2016 20:13 EET
SM-joukkuekilpailu
SM-joukkuekilpailu

SM-joukkuekilpailun piirikarsinnat pelataan 29.10. Itäpiirin piirinmestaruuskilpailu, joka toimii piirikarsintana pelataan Jyväskylässä B-salilla. Pelit alkavat lauantaina klo 11.00.  Ilmoittautuminen. Lisätietoja kilpailusta myös SBL:n sivulla.

Kaikki rohkeasti mukaan, Joukkuekilpailua ei kovin usein pääse pelaamaan omalla kerholla, ja monen mielestä se on sitä oikeaa bridgeä.

Viimeksi päivitetty : 30. Loka 2016 20:13 EET
Piia ja Petteri keräsivät mitaleja mixed-kisoista
Piia ja Petteri keräsivät mitaleja mixed-kisoista

Mixed-SM pelattiin Helsingissä. Piia Ruottinen ja Petteri Nieminen olivat viikonlopun menestyksekkäin pari. Parikilpailussa he sijoittuivat toiseksi Sue ja Jari Bäckströmin jälkeen, ja sunnuntaina he nappasivat kultamitalin joukkuekilpailussa. Joukkueen toinen pari oli Kirsi Virtanen ja Martti Meronen. Tulokset SBL:n sivuilla.

Viimeksi päivitetty : 30. Loka 2016 20:12 EET
Laukaassa pelit 8.9.2016 klo 17.30
Laukaassa pelit 8.9.2016 klo 17.30

Laukaassa jatkuu pelit 8.9.2016 klo 17.30 alkaen Vattipajalla. Katsotaan paikan päällä kuinka monta pelaajaa on tulossa ja miten usein pelejä järjestetään tänä vuonna. Tervetuloa.

Viimeksi päivitetty : 28. Loka 2016 15:30 EEST
Jyväskylän BK kolmas liigakarsinnoissa

Liigakarsinnat ensi vuonna alkavaa bridgeliigaa varten järjestettiin Tampereella ja Helsingissä. Jyväskylän BK osallistui Tampereella järjetettyihin karsintoihin kahdella joukkueella. Joukkueiden sijoitukset olivat kolmas ja kahdestoista. Vielä ei ole tullut virallisia tietoja jatkopaikoista, mutta ne ilmestyvät liiton sivulle. Jatkopaikkojen määrä lasketaan karsintoihin osallistuneiden joukkueiden määrän mukaan. Lisäksi vain yksi joukkue kerhostaan voi osallistua kahteen ylimpään liigatasoon, joten ns. tuplajoukkueet karsitaan pois. Jyväskylän joukkueissa pelasivat seuraavat henkilöt. Joukkue Yellow: Lasse Utter, Osmo Kiema, Mika Salomaa, Timo Koivunen, Oskari Koivu ja Tero Koivu. Joukkue Blue: Marko Jurvanen, Ari Renvall, Kari Patana ja Piia Ruottinen. 

Liiga alkaa ensi vuonna, ja sitä pelataan kahtena viikonloppuna. Kerho nimeää ensi vuoden alkuun mennessä joukkueidensa pelaajat. Kesken vuoden joukkuetta ei voi vaihtaa. Kakkosdivisioonaan voi nimetä niin monta joukkuetta kuin haluaa, sillä karsinta koski vain kahta ylintä sarjaa.

Viimeksi päivitetty : 24. Loka 2016 17:57 EEST
Juniorijoukkue MM-kisoihin Italiaan

Suomen juniorimaajoukkue on matkustanut Italiaan Salsomaggioreen. Joukkueessa pelaavat Vesa Fagerlund, Maria Mylläri, Oskari Koivu ja Aleksi Aalto.

Turnauksen sivuilta löytyy lisätietoja, videoita, bulletineja ja tuloksia kilpailun edetessä. Pelit alkavat torstaina.

 

Viimeksi päivitetty : 24. Elo 2016 15:34 EEST
Maanantaina 25.7 ei pelata kerholla
Maanantaina 25.7 ei pelata kerholla

Maanantaina 25.7 ei pelata kerholla, koska iso osa pelaajista on Hangon bridgeviikolla.

Bridgeviikolla jyväskyläläinen joukkue Utter kohtaa Suomen Cupin semifinaalissa joukkueen Kallunki. Ottelu pelataan maanantaiaamupäivällä ja siitä on suora lähetys bbo:ssa.

Viikon aikana pelataan myös B SM -kilpailuja ja veteraanien SM-kilpailut.

Lisätietoja SBL:n sivulla

Viimeksi päivitetty : 24. Elo 2016 15:33 EEST
Aapo, Oskari ja Kaapo edustamaan Liettuaan

Liepajassa Liettuassa pelataan junioreiden pari-EM -kilpailut. Jyväskylän bridgekerhosta Liettuaan matkustaa Aapo Nieminen U16 -sarjaan ja Oskari Koivu U21 -sarjaan. Juniorivalmentaja Kari Patana osallistuu valmentajaseminaariin. Lisää peleistä SBL:n sivuilla.

Viimeksi päivitetty : 24. Elo 2016 15:33 EEST
Yöhylkeet bbo-liigan voittoon

Jyväskyläläis-tamperelainen joukkue Yöhylkeet voitti bbo-liigan finaalissa Kainuun . http://www.bridgefinland.com/bbofin/bboliiga/2016/ Joukkueessa pelasivat Vesa Fagerlund, Oskari Koivu, Aleksi Aalto ja Petteri Nieminen.

Viimeksi päivitetty : 24. Elo 2016 15:33 EEST
EM-kilpailut Budapestissa

Jyväskylän BK:n Lasse Utter on mukana seniorijoukkueessa Unkarissa järjestettävissä EM-kilpailuissa. Tuloksia voi seurata EBL:n sivuilla tai BBO:n raamaotteluissa. Naisten parikilpailu on jo päättynyt, ja siinä Hulda Ahonen parinaan Pia Erkkilä tulivat hienosti viidensiksi.

Viimeksi päivitetty : 24. Elo 2016 15:32 EEST
Laukaan kevätkausi päättyy 28.4
Laukaan kevätkausi päättyy 28.4

Laukassa Vattipajalla on pelattu syksystä saakka. Kevään kausikilpailu huipentuu viimeiseen kertaan torstaina 28.4. Nyt keävtkaudella on ollut hiukan osallistujakatoa aiempaan verrattuna, ja pari kertaa on pelattu yhdellä tai kahdella pöydällä. Mahdollisesti pelit jatkuvat taas syksyllä, mutta katsotaan sitä tarkemmin kun sinne asti päästään.

Kaikki mukaan siis vielä kerran tänä keväänä. Jyväskylässä pelit jatkuvat läpi kesän aina maanantaisin.

Viimeksi päivitetty : 20. Kesä 2016 23:12 EEST
Taru ja Piia Suomen parhaat
Taru ja Piia Suomen parhaat

Taru Suppula ja Piia Ruottinen voittivat Naisten SM-parikilpailun Tampereella. Pari johti kilpailua alusta loppuun saakka ja oli lopputuloksissa ainoa joka ylitti 60%. Kilpailuun osallistui 28 paria.

Lopputulokset

Viimeksi päivitetty : 20. Kesä 2016 23:12 EEST
Suomen Cupin lohkojako selvillä
Suomen Cup pelataan tänä vuonna vähäisen kiinnostuksen vuoksi ilman nettilohkoa . Joukkueet on jaettu kahdeksaan lohkoon maantieteellisin perustein.Jyväskylän joukkueet ovat lohkossa yksi, jossa on mukana myös Vaasan kaksi joukkuetta. Ensimmäisellä kierroksella Utter huilaa ja kohtaa toisella kierroksella otteluparin Jurvanen ja Aaapon enkelit voittajan. Raittila ja Pirun Koivut kisaavat siitä kumpi saa/joutuu kohtaamaan seuraavalla kierroksella Vaasan paremman joukkueen. SBL:n tiedote

Lohko 1
Jyväskylä & Vaasa
1 Utter
2 ---
3 Jurvanen
4 Aapon Enkelit
5 Raittila
6 Pirun Koivut
7 Närpiö
8 Paisti

1. kierros pelattava 31.3.2016 mennessä
2. kierros pelattava 30.4.2016 mennessä
3. kierros pelattava 31.5.2016 mennessä
4. kierros pelattava 30.6.2016 mennessä
5. kierros viimeistään Hangon Bridgeviikolla (4 joukkuetta mukana)
6. kierros Hangon Bridgeviikolla 29.7.2016 (2 joukkuetta mukana) ( BBO-lähetys )

 

Viimeksi päivitetty : 20. Kesä 2016 23:11 EEST
Erkkilä - Engelbarth voitokkaina Grand Slamissa
Erkkilä - Engelbarth voitokkaina Grand Slamissa

Grand Slam Jyväskylän osakilpailun kärkisijat

1 Pia Erkkilä - Kari Engelbarth
2 Markku Pekkinen - Esa Väliaho
3 Bill Korsman - Reko Märsylä
4 Vesa Fagerlund - Clas Nyberg
5 Oskari Koivu - Lasse Utter
6 Kari Koivisto - Timo Halttunen
7 Juuso Fagerlund - Aleksi Aalto
8 Hermanni Huhtamäki - Juhani Huhtamäki

Perjantain lopputulokset

Lauantain lopputulokset

Sunnuntain lopputulokset


 

 

Viimeksi päivitetty : 22. Huhti 2016 14:25 EEST
Kerhon kevätkokous

Jyväskylän bridgekerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 21.3.2016 B-salissa ennen kerhopelien alkua. Tervetuloa.

Viimeksi päivitetty : 27. Maalis 2016 21:17 EEST
Kiirastorstaina ei pelata Laukaassa

Pääsiäisviikon torstaina ei pelata Laukaassa. Pelit jatkuvat Laukaan osalta normaalisti 31.3.

Viimeksi päivitetty : 27. Maalis 2016 21:17 EEST
Jyväskylän Grand Slam
Jyväskylän Grand Slam

Grand Slam -sarjan ensimmäinen osakilpailu pelataan Jyväskylässä Hotelli Albassa.

Ohjelma

Pe 19.2. klo 18.00 Warm Up 12 € / hlö
La 20.2. klo 10.00 Grand Slam 1 25 € / hlö
Su 21.2. klo 10.00 IMPs across the field hissiparitus 15 € / hlö

 

Kilpailunjohto Timo Sairanen

Majoitustarjoukset Hotelli Alba

Eco H1 56 € / vrk  
Standard H1 60 € / vrk  
Standard H2 78 € / vrk  
Standard H3 96 € / vrk  
Saunallinen Jr suite 134 € / vrk / 2hlöä
Saunallinen Jr suite 156 € / vrk / 3 hlöä

 

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen ja hotelliasukkaiden saunavuoron. Ilmainen paikoitus ja wifi käytettävissä.
Varaukset numerosta +358 14 636 311 tai sähköpostilla info@hotellialba.fi 7.2.2016 mennessä.

Hotelli Alba
Ahlmaninkatu 4
40100 Jyväskylä
www.hotellialba.fi

Viimeksi päivitetty : 22. Helmi 2016 22:50 EET
Menestystä Kuopiossa

Markku ja Martti Seppänen voittivat Kuopion paribarometrin. Aapo ja Petteri Nieminen veivät toisen sijan.

Menestystä Kuopiossa
Viimeksi päivitetty : 13. Helmi 2016 20:55 EET
Mestaripisteet vuoden alussa

Mestaripisteet 1.1.2016

Nimi MP AP hcap
Utter, Lasse 2577,27 140,05 0,00
Salomaa, Mika 1675,52 50,72 0,00
Kiema, Osmo 1659,79 52,38 0,00
Valta, Jorma 884,30 8,11 0,00
Juuri-Oja, Pirjo 472,15 22,24 0,00
Patana, Kari 264,14 59,62 0,00
Nakkinen, Timo 233,18 1,20 0,00
Koivu, Tero 167,09 31,10 0,00
Viren, Tapio 145,27 9,82 0,24
Leander, Jouko 125,92 14,33 1,20
Koivu, Oskari 101,01 58,91 0,00
Seppänen, Martti 81,07 6,74 3,45
Ruottinen, Piia 65,04 8,46 4,25
Nieminen, Petteri 64,69 14,91 4,27
Heino, Martta 55,24 3,34 4,74
Jurvanen, Marko 52,63 5,44 4,87
Salomaa, Sinikka 51,40 1,41 4,93
Salomaa, Kai 44,78 1,41 5,26
Wichmann, Oula 42,77 8,45 5,36
Renvall, Ari 42,11 9,68 5,39
Koivunen, Timo 33,19 0,00 5,84
Hämäläinen, Päivi 30,33 2,84 5,98
Lehtinen, Henri 29,90 0,20 6,01
Koivu, Alma 26,16 18,74 3,57
Karppinen, Pertti 22,86 0,00 6,36
Äyräväinen, Mauri 20,30 5,50 6,49
Pitkänen, Olli 17,57 10,62 5,60
Koivu, Aarne 10,46 1,45 6,98
Wichmann, Anneli 6,06 0,00 10,94
Koivu, Sari 5,64 3,94 9,12
Reinikka, Leena 5,41 4,61 7,78
Kanniainen, Karoliina 5,23 5,23 6,94
Tolonen, Veikko 4,17 0,00 12,83
Oinonen, Tanja 3,74 0,36 13,26
Raittila, Tauno 2,69 0,63 14,31
Nieminen, Aapo 2,41 2,41 12,18
Voutilainen, Mikko 1,92 0,02 15,08
Lehtonen, Ilpo 0,60 0,60 15,80
Niekka, Pentti 0,36 0,25 16,50
Pesonen, Matti 0,10 0,09 16,82

 

Viimeksi päivitetty : 7. Helmi 2016 08:53 EET
Jäsenmaksut 2016

Jäsenmaksulla saat bridgelehden kotiisi kannettuna sekä osallistumisoikeuden mestaripistekilpailuihin

Jäsenmaksu vuonna 2016 on 35 € yli 25-vuotiailta ja 10 € junioreilta (vuonna 1991 tai sen jälkeen syntyneet). Maksun voi maksaa joko kerhoilloissa tasarahalla tai kerhon tilille Nordea FI60 1045 3000 1401 69. Pankkiin maksettaessa käytettävä viitettä 1038. Jäsenmaksu on maksettava tammikuun loppuun mennessä.

 

Viimeksi päivitetty : 7. Helmi 2016 08:50 EET
Paidat ovat saapuneet
Paidat ovat saapuneet

Tilatut paidat ovat jatkossa Jyväskylän B-salissa ja myöhemmin Laukaassa lunastettavissa. Jos haluat paidan pikaisesti, ota yhteyttä Teroon.

Lopulliset hinnat olivat

Pikee 21€
Pitkähihainen T-paita 16€
T-paita 12€

 

Viimeksi päivitetty : 26. Tammi 2016 10:59 EET
Kausikilpailu huipentuu kinkkukisaan
Kausikilpailu huipentuu kinkkukisaan

Syksyn kausikilpailussa kärjessä kamppailevat Olli Pitkänen ja Ari Renvall. Ratkaisu jää henkilökohtaiseen kinkkukilpailuun, joka pelataan jouluviikolla 21.12. Lasse Utter kärkkyy kolmannella sijalla muutaman prosenttiyksikön päässä.

Joulun jälkeen pelataan Jyväskylässä perinteinen välipäivien tuki-MP -kilpailu maanantaina 28.12. Jyväskylässä on pelejä siis joka maanantai ilman mitään taukoja.

Laukaassa kausikilpailu päättyi Mauri Äyräväisen voittoon jännittävässä viimeisessä osakilpailussa. Laukaan peleistä pidetään joulutaukoa ja pelit siellä jatkuvat 14.1.2016.

Viimeksi päivitetty : 12. Tammi 2016 20:03 EET
Lasselle seniorikultaa, Oskarille junioreiden pari-SM
  • Joukkue Engelbarth
  • Oskari ja Maria

Helsingissä pelattiin samana päivän senioreiden joukkue-SM ja junioreiden pari-SM. Jyväskylän Lasse Utter pelasi kultaa voittaneessa Engelbarthin joukkueessa. Joukkueen muut jäsenet olivat Kari Engelbarth, Jukka Mäkinen ja Osmo Parviainen. Tulokset

Junioreiden parikilpailu oli äärimmäisen tasainen. Lopulta kulta ratkaistiin parille Oskari Koivu - Maria Mylläri vertailun jälkeen kun Antti Aimala - Vesa Fagerlund päätyivät samoihin pisteisiin. Tulokset

Viimeksi päivitetty : 12. Tammi 2016 20:03 EET
Paitoja saatavana
Paitoja saatavana

Kerhon logolla varustettuja paitoja voi taas tilata kimppatilauksena.

Fruit of the Loom -pikepaita  taskulla (63-308)
Tämä paita samaa mallia kuin v. 2012 tilauksessa. Materiaali polyester 65%, puuvilla 35%.
10 kpl 22,50 €/kpl 20 kpl  21 €/kpl

Pikepaitoja on useita eri malleja 100 % puuvillaa, ilman taskua. Hinta hieman edullisempi kuin taskullinen malli.

Fruit of the Loom -T-paita (61-036) 100 % puuvilla
10 kpl  12,60 €/kpl 20 kpl  12 €/kpl
Tilaus voi sisältää eri malleja, värejä ja kokoja. Hinnat sis. alv 24 %. Toimitusaika noin 3 viikkoa.

 

Viimeksi päivitetty : 22. Joulu 2015 11:10 EET
2016 kilpailukalenteri

Vuoden 2016 liiton kilpailukalenteri alkaa hahmottua. Muutoksena perinteiseen on että joukkis ja pari -SM vaihtavat paikkojaan. Jyväskylässä pelataan jälleen Grand Slam-sarjan 1. osakilpailu

Rally

9.1.     RALLY 1 Turun BK
11.6.   RALLY 2 Tammerbridge
17.9.   RALLY 3 Salon BK
15.10. RALLY 4 Porin BK

Grand Slam

20.2.   Grand Slam 1 Jyväskylän BK
26.3.   Grand Slam 2 Vasa BK
30.7.   Grand Slam 3 SBL Hangon Viikko
22.10. Grand Slam 4 Tampereen BK

 

Alustava kalenteri liiton sivulla (pdf)

Viimeksi päivitetty : 22. Joulu 2015 11:09 EET
Leena ja Mauri korkealla juniorisimultanissa

Alustavissa tuloksissa Leena Reinikka ja Mauri Äyräväinen ovat kansallisen juniorisimultanin toisella sijalla. Simultaniin osallistui 174 paria yhdeksästätoista kerhosta. Osallistumismaksuilla katetaan junioreiden MM-kilpailuiden kustannuksia.

Viimeksi päivitetty : 10. Joulu 2015 22:23 EET
Laukaan syyskausi päättyy jouluateriaan
Laukaan syyskausi päättyy jouluateriaan

Torstaina 10.12. pelataan Laukaan syyskauden viimeinen kilpailu. Ilta alkaa klo 17:15 jouluaterialla, jonka jälkeen pelataan normaali parikilpailu. Ateria on pelaajile ilmainen.

 

Tervetuloa!

Viimeksi päivitetty : 10. Joulu 2015 22:23 EET
Laukaassa ei pelata 19.11

Torstaina 19.11.2015 on Laukaan kirjastossa Lauta- ja korttipeli-ilta aikuisille. Osa Laukaan pelaajista on tapahtumassa pelaamassa näytösluontoisesti bridgeä. Torstain peli-ilta jätetään väliin ja seuraavan kerran Laukaassa pelataan torstaina 26.11. tuttuun tapaan Rokkakankaan Vattipajalla.

Viimeksi päivitetty : 22. Marras 2015 17:25 EET
Kerhon syyskokous

Sääntömääräinen Jyväskylän bridgekerhon syyskokous pidetään maanantaina 9.11.2015 ennen peli-illan alkua klo 17.40  b-salissa Väinönkatu 7.

Käsiteltävänä normaalit syyskokouksen asiat mm. toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio, jäsenmaksun suuruus sekä valitaan toimihenkilöt seuraavalle vuodelle.

Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa.

 

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2015 13:02 EET
Osku ja Lasse putsasivat pöytää Ähtärissä
Osku ja Lasse putsasivat pöytää Ähtärissä

Oskari Koivu voitti lauantaina pelatun parikilpailun Vesa Fagerlundin kanssa ja sijoittui sunnuntain IMP-kilpailussa toiseksi. Lasse Utter vei sunnuntain voiton parinaan Olli Perkiö.

parikilpailu
IMP-pari

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2015 13:02 EET
Almalle pronssia naisten SM:ssä
Almalle pronssia naisten SM:ssä

Naisten SM pelattiin Turussa. Voiton vei ylivoimaisesti pari Agneta Berglund - Maria Nordgren ennen Hulda Ahosta ja Pia Erkkilää. Jyväskylän bridgekerhokin sai menestystä kun  Alma Koivu parinaan Miia Vesala jäi niukasti pronssille. Karoliina Kanniainen parinaan Ilona Vänni sijoittui hyvällä prosentilla kuudenneksi vieden parhaan B-parin palkinnon.

Tulokset

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2015 13:01 EET
Utter voitti Grand Slam -sarjan

 

Lasse Utter sijoittui Tampereella pelatussa Grand Slam -sarjan viimeisessä osakilpailussa toiseksi ja vei koko sarjan voiton itselleen. Grand Slam pelattiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja sen aloitti Jyväskylän osakilpailu helmikuussa. Yhteensä kilpailuja pelattiin neljä. Jyväskylän osakilpailussa oli mukana 37 paria ja Vaasassa pääsiäisenä 36 paria, mutta Hangon viikolla pelatussa kolmannessa osakilpailussa enää 32 ja sarjan päättäneessä Tampereen osakilpailussa 25 paria. Tampereen osakilpailu pelattiin erinomaisissa tiloissa uudistuneella Ruotsalaisella klubilla.

Tampereen osakilpailun tulokset

Sarjan tilanne ennen Tamperetta

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2015 13:01 EET
Juniorimaajoukkue Kroatiassa

 

The Milenji HotelSuomen juniorit lähtivät avoimiin juniorimaailmanmestaruuskilpailuihin Opatijaan. Juniorijoukkueessa(alle 26v) pelaa Oskari Koivu, Maria Mylläri, Antti Aimala ja Vesa Fagerlund. He osallistuvat junioreiden joukkuekilpailuun. Lisäksi Oskari ja Maria osallistuvat koululaisten (alle 21v) parikilpailuun ja Antti ja vesa junioreiden parikilpailuun. Lasten sarjan (alle 16v) parikilpailuun osallistuu Suomesta Hermanni Huhtamäki ja Aleksi Aalto. Varsinaiset pelit alkavat perjantaina kymmeneltä parikilpailuilla. Turnaus kestää reilun viikon.

http://www.worldbridge.org/2015YOC-schedule.aspx

Marian blogi kilpailuista

 

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2015 13:01 EET
Laukaassa pelit jatkuvat 27.8.
Laukaassa pelit jatkuvat 27.8.

Laukaassa pelit jatkuvat torstaisin 27.8. alkaen. Pelipaikka vaihtuu Saralinnasta Vattipajalle. Alkamisaika on tuttuun tapaan puoli kuudelta.

Vattipaja löytyy kun ajaa Laukaasta Suolahden suuntaan (liikenneympyrästä suoraan). Noin kilometrin jälkeen kääntyy vasemmalle Rokkakankaan teollisuusalue. Sitä tietä ajetaan pari 90 asteen mutkaa jonka jälkeen Rokkakankaantie kääntyy ylämäkeen oikealle. AD-korjaamon jälkeen olet perillä. Pelipaikka on kuvassa vasemmalla näkyvä keltainen rakennus.

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2015 13:01 EET
Laukaassa ei pelata 15. päivä

Laukaassa ei pelata torstaina 15.10. Niin moni pelaaja on silloin reissussa että jätetään se ilta väliin.

Viimeksi päivitetty : 19. Loka 2015 15:01 EEST
Slammijako kerhoillasta

Kolme kertaa neljästä oli löydetty hyvä herttaslammi. Slammi menee aina kotiin pohjoisen kädestä.

Etelän kädestä slammi kaatuu ruutulähtöön, sillä valttiässän jälkeen puolustus saa ruututikin tai ristiupparin.

FORM
Viimeksi päivitetty : 25. Elo 2015 14:33 EEST
Juniorijoukkueet EM-kilpailuissa Norjassa

http://bridge-jem15.blogspot.fi/
Junnujen EM Tromssassa. Joukkueiden kapteeni Kaapo on aloittanut blogin pidon paikalta.

Viimeksi päivitetty : 17. Elo 2015 17:53 EEST
Heinäkuun alun MP- ja AP-listat julkaistu

Heinäkuun alun MP- ja AP-listat on julkaistu SBL:n sivulla. Lasse menetti ykköspaikkansa. Sadan parhaan AP-listalla on kahdeksan Jyväskylän BK:n jäsentä.

2 Utter, Lasse 2539,87 148,65
10 Patana, Kari 261,32 72,8
13 Salomaa, Mika 1673,72 68,92
18 Koivu, Oskari 87,54 55,44
19 Kiema, Osmo 1654,04 54,63
40 Koivu, Tero 163,92 35,93
72 Juuri-Oja, Pirjo 469,56 23,65
88 Koivu, Alma 21,1 19,68
143 Leander, Jouko 123,92 12,33
149 Nieminen, Petteri 60,94 11,16
166 Valta, Jorma 883,06 9,87
167 Pitkänen, Olli 16,79 9,84
168 Viren, Tapio 145,27 9,82
170 Renvall, Ari 42,11 9,68
187 Seppänen, Martti 81,07 8,74
198 Wichmann, Oula 42,77 8,45
236 Ruottinen, Piia 63,3 6,72
243 Koivu, Aarne 10,46 6,45
292 Kanniainen, Karoliina 4,69 4,69
293 Jurvanen, Marko 51,85 4,66
300 Äyräväinen, Mauri 18,3 4,5
307 Koivu, Sari 4,04 4,34
350 Reinikka, Leena 3,41 3,61
408 Heino, Martta 54,74 2,84
460 Salomaa, Sinikka 51,4 2,41
461 Salomaa, Kai 44,78 2,41
499 Hämäläinen, Päivi 29,6 2,11
502 Nieminen, Aapo 2,09 2,09
618 Nakkinen, Timo 233,18 1,2
800 Raittila, Tauno 2,45 0,39
818 Lehtonen, Ilpo 0,36 0,36
874 Niekka, Pentti 0,36 0,25
903 Lehtinen, Henri 29,9 0,2
1006 Pesonen, Matti 0,1 0,09
1106 Voutilainen, Mikko 1,92 0,02
Viimeksi päivitetty : 28. Heinä 2015 19:52 EEST
Hangon viikollakin pelataan Jyväskylässä
Hangon viikollakin pelataan Jyväskylässä

Jyväskylässä pelataan kesällä jokaisena maanantaina aivan normaaliin tapaan. Hangon bridgeviikko alkaa 17.7.

Oskari Koivu on pelaamassa ja Kari Patana valmentamassa Norjassa junioreiden EM-kilpailuissa samalla viikolla.

Viimeksi päivitetty : 28. Heinä 2015 19:50 EEST
Kausikilpailu huipentuu

Kevään kausikilpailusta on tulossa todella tiukka. Yksi parikilpailu ja henkilökohtainen kisa vielä jäljellä, ja kärjessä on vielä monilla mahdollisuus voittoon.

Tämän hetken tilanne on seuraava:

1
Jouko Leander 58.87
2 Olli Pitkänen 58.53
3= Martta Heino 58.36
3= Tanja Oinonen 58.36
5 Lasse Utter 57.64
6 Oula Wichmann 57.60
7 Pentti Niekka 56.62

 

Valitettavasti 11.5. IMP-laskennalla suoritettu peli-ilta on jouduttu pudottamaan kausikilpailusta pois, koska jostain syystä Bridgewebs ei suostunut muuttamaan sen tuloksia prosenteiksi. Uusia kausikilpailuja suunniteltaessa onkin mietittävä miten jatkossa kausikilpailut lasketaan.

Viimeksi päivitetty : 3. Heinä 2015 10:03 EEST
Bridgewebsiin uusi versio

 Jyväskylän bridgekerhon internet -sivujen alusta on päivittynyt versioon Release 2.19i . Uuden version myötä sivun selaaminen on näppärämpää esim älypuhelimella. Uudistus on vaikuttanut jonkin verran myös sivun muuhun ulkoasuun. Jos puhelinkäytössä haluaa kuitenkin käyttää samaa näkymää kuin tietokoneellakin, valikon alla on linkki "Switch to desktop", jolla voi kyseisen muutoksen tehdä.

 

Bridgewebsiin uusi versio
Viimeksi päivitetty : 3. Heinä 2015 10:02 EEST
Laukaa kesätauolle
Laukaa kesätauolle

Laukaassa pidetään kesällä taukoa peleistä. Viimeisenä torstaina pelattiin henkilökohtainen kilpailu, jonka seurauksena kausikilpailu päättyi tasapisteisiin Mauri Äyrävisen ja Tero Koivun kanssa.

Peli Laukaassa jatkuvat jälleen elokuussa. Tarkempi päivämäärä ja pelipaikka kerrotaan näillä sivuilla myöhemmin. Pelipaikasta on kuitenkin jo varmistunut että sellainen on. Luultavimmin pelataan Rokkakankaalla Vattipajan ryhmätilassa.

Pelit Jyväskylässä jatkuvat läpi kesän joka maanantai.

Viimeksi päivitetty : 3. Heinä 2015 10:02 EEST
BBO-liiga pudotuspelivaiheessa

BBO-liigan runkosarja on pelattu ja kahdeksan parasta joukkuetta jatkaa pudotuspeleissä. Tuloksia löytyy liigan sivuilta.

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit ovat

1. A1 - B4 KESKI-SUOMI - KAINUU
2. B2 - A3 CHREW - POJAT
3. A2 - B3 SAVO - VILTTIKETJU
4. B1 - A4 TRANSEARCH - JUNNUT

Liigan sivujen foorumilla kerrotaan ottelupäivät, jotta kibitzerit osaavat paikalle. Otteluissa pelataan 24 jakoa.

Vuonna 2014 bbo-liigan mestaruuden vei joukkue Keski-Suomi.

 

Viimeksi päivitetty : 3. Heinä 2015 10:02 EEST
Lasse jatkaa AP-listan kärjessä

Sijoitus AP Nimi Kerho
1 150,41 Utter, Lasse Jyväskylän Bk
2 144,30 Fagerlund, Vesa Tampereen Bk
3 134,69 Parviainen, Osmo Savuton
4 125,15 Koistinen, Kauko B-55
5 102,20 Nyberg, Clas Vasa Bk
6 92,91 Lindén, Johan Savuton
7 88,70 Pekkinen, Markku B-55
8 83,02 Niemi, Seppo B-55
9 82,08 Patana, Kari Jyväskylän Bk
10 78,83 Viitasalo, Pekka Kirkkonummen Bk
11 76,92 Salomaa, Mika Jyväskylän Bk
17 61,63 Kiema, Osmo Jyväskylän Bk
22 55,10 Koivu, Oskari Jyväskylän Bk
37 39,43 Koivu, Tero Jyväskylän Bk
59 28,52 Juuri-Oja, Pirjo Jyväskylän Bk
94 19,68 Koivu, Alma Jyväskylän Bk
144 12,53 Leander, Jouko Jyväskylän Bk
157 11,06 Nieminen, Petteri Jyväskylän Bk
169 10,07 Renvall, Ari Jyväskylän Bk
171 10,06 Pitkänen, Olli Jyväskylän Bk
177 9,82 Viren, Tapio Jyväskylän Bk
186 9,29 Seppänen, Martti Jyväskylän Bk
196 8,84 Wichmann, Oula Jyväskylän Bk
213 8,07 Valta, Jorma Jyväskylän Bk
229 7,45 Koivu, Aarne Jyväskylän Bk
238 7,22 Ruottinen, Piia Jyväskylän Bk
308 5,00 Äyräväinen, Mauri Jyväskylän Bk
318 4,69 Kanniainen, Karoliina Jyväskylän Bk
319 4,66 Jurvanen, Marko Jyväskylän Bk
336 4,34 Koivu, Sari Jyväskylän Bk
373 3,61 Reinikka, Leena Jyväskylän Bk
418 3,11 Hämäläinen, Päivi Jyväskylän Bk
434 2,91 Salomaa, Sinikka Jyväskylän Bk
435 2,91 Salomaa, Kai Jyväskylän Bk
 
Viimeksi päivitetty : 3. Heinä 2015 10:01 EEST
Laukaan pelitilat uusiksi
Laukaan pelitilat uusiksi

Laukaassa on pelattu viime vuodet mainioissa tiloissa Saralinnassa. Kuluvan kevään jälkeen pelit siellä kuitenkin päättyvät ja on aika etsiä uudet tilat. Haku on jo jonkin aikaa ollut päällä, mutta ihan vielä ei ole korvaavia tiloja tiedossa. Tämä kevät pyritään kuitenkin viemään läpi suunnitelmien mukaan, vaikka tiloista on viety jo pois muutama toimistopöytä ja tuoli. Ainakin 4 pöytää on kuitenkin vielä jäljellä, joten eiköhän tämä kuukausi niillä selvitä.

Tervetuloa siis edelleen pelaamaan Laukaaseenkin.

Viimeksi päivitetty : 29. Touko 2015 15:31 EEST
Keväällä paljon pelejä
Keväällä paljon pelejä

Joukkuekilpailun SM pelattiin Helsingissä. Voiton vei odotetusti Koistisen joukkue, jossa pelasivat myös jyväskyläläiset Mika Salomaa ja Osmo Kiema.

Baltic CUP pelataan niinikään Helsingissä. Siellä Jyväskylästä on mukana viime vuoden Suomen CUPin voittanut Utterin joukkue (Utter, Salomaa, Kiema, Viitasalo). Junioreiden turnauksessa Jyväskylästä ovat Suomea edustamassa U25 -joukkueessa Oskari Koivu ja U20 -joukkueessa Aapo Nieminen. Baltic CUPista tulee BBO:ssa raamalähetys.

Vapun jälkeen voi valita haluaako pelata Rovaniemellä, Alajärvellä vai Hämeenlinnassa ennen seuraavan viikonlopun Rally-turnausta Helsingissä.

Viimeksi päivitetty : 11. Touko 2015 14:23 EEST
Oskari juniorijoukkueen mukana

Suomen bridgejuniorit ahkeroivat pääsisäisviikolla pelaamalla ensin Hollannissa perinteisessä White House -turnauksessa ja pääsiäisviikonloppuna vielä Tanskassa PM-kilpailuissa. Amsterdamin turnaus alkaa lyhyellä lämmittelykisalla, jossa pelimuotona on Patton -joukkuekilpailu. Suomalaiset ovat viiden kierroksen jälkeen hienosti viidentenä. Viime vuoden vastaavassa kilpailussa sijoitus oli 19. Suomen joukkueessa pelaavat Maria Mylläri, Oskari Koivu, Antti Aimala ja Vesa Fagerlund.

White House -turnauksen kotisvu

Tulossivu

BBO-lähetysten aikatauluja

Viimeksi päivitetty : 24. Huhti 2015 10:40 EEST
Joukkue-SM -finaaliin
Joukkue-SM -finaaliin

Jyväskylän bridgekerho on edustettuna useissa joukkueissa SM-joukkuekilpailun finaaleissa. Tiensä finaaliin raivasivat Koistinen, 7Wonders, Mäkikangas, TakeOff, Vilttiketju, Spelmans 2, Muumio-Mix ja Toivonen. Näistä kahdeksasta joukkueesta viidessä on jyväsakyläläispelaajia mukana. Kuudeskin oli lähellä päästä jatkoon, sillä Oskarin joukkue TOGO olisi noussut hyvällä loppukirillään toiseksi mikäli Muumio-Mix olisi pystynyt tasapeliin viimeisessä ottelussaan. Tulokset.

Finaali pelataan 18.-19.4 Helsingissä.

Viimeksi päivitetty : 24. Huhti 2015 10:39 EEST
Uusia Mate-numeroita

Kerhon jäseniksi on tänä vuonna tullut uusia pelaajia, ja vanhoja on aktivoitunut. Tässä uudet Bridge Mate -numerot.

2251 Paula Hedman
2255 Risto Hedman
2257 Heikki Ala-Tauriala
2258 Meri Ala-Tauriala
2259 Pertti Karppinen
2262 Timo Koivunen
2272 Tanja Oinonen
 

Viimeksi päivitetty : 24. Huhti 2015 10:39 EEST
Lasse Utter ja Jouko Leander Grand Slam -voittoon
Lasse Utter ja Jouko Leander Grand Slam -voittoon

Jyväskylän bridgekerhon Lasse Utter ja Jouko Leander voittivat loppuun saakka jännittävän Grand Slam -sarjan ensimmäisen kilpailun joka pelattiin Jyväskylässä hotelli Albassa Lauantaina. Tiukimman vastuksen antoi pari Timo Halttunen - Vesa Fagerlund. Kolmanneksi tuli Kari Patana - Juho Granström. Lauantain lopputulokset

Perjantaina pelatun Warm Up -kilpailun vei ylivoimaisesti Pirjo ja Erkki Juuri-Oja. Perjantain lopputulokset.

Pelit jatkuivat vielä sunnuntaina IMP-kilpailulla, jonka voiton vei pari Sanna Kitti - Ari Kyllönen, ennen Lasse Utteria ja Jouko Leanderia. Sunnuntain lopputulokset.

Kilpailujen järjestelyt onnistuivat hankalista lähtökohdista huolimatta mainiosti, josta suuret kiitokset kilpailunjohtajille Timo Sairanen, Kati Sandström ja Lasse Utter. Grand Slam -sarja jatkuu  Vaasassa. Vaasalaisia olikin runsaslukuisesti paikalla toivottamassa pelaajia lämpimästi tervetulleeksi Vaasan Pääsiäisbridgeen.

Viimeksi päivitetty : 24. Huhti 2015 10:39 EEST
Kerhon kevätkokous maanantaina 23.2.2014

Jyväskylän bridgekerhon sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 23. helmikuuta klo 17:40 alkaen B-salissa. Tervetuloa.

Viimeksi päivitetty : 24. Helmi 2015 15:33 EET
Laukaan kerhoillassa pelaajaennätys

Helmisimultan houkutteli Laukaaseen 6 pöytää pelaajia. Iltaan oltiin varauduttu jo etukäteen siten että Oula toi mukanaan yhden lisäpöydän että kaikki halukkaat mahtuvat pelaamaan.  Oikein tiukassa paikassa pystytään ehkä vielä seitsemäs pöytä mahduttamaan pelitilaan, mutta sitten alkaa raja tulla vastaan.

Tasaisen kilpailun voiton vei Karolíina ja Oskari ennen Lassea jä Päiviä, joista Sari ja Tero jäivät muutaman pisteen. Liiton sivuilta voi tutkia valtakunnallisia tuloksia sitä mukaa kun ne saadaan laskettua.

Jako 9 oli mielenkiintoinen tarjottava. Vain balanssipaikalta tehty 2 ruudun tarjous auttoi Oulaa ja Aria löytämään 5 ristiä, mutta sekään ei kantanut pitkälle kun 5 ruutua kahdennettuna -3 antoi vain 500 sisään.

Viimeksi päivitetty : 24. Helmi 2015 15:33 EET
Grand Slam 1

Jyväskylän Bridgekerho ry. ja Hotelli Alba kutsuvat

Sinut pelaamaan ensimmäistä Grand Slam osakilpailua.

 

OHJELMA

 

Perjantai        20.2.           klo 18.00      Warm Up                           15 € / hlö

Lauantai        21.2.           klo 10.00      Grand Slam 1                   25 € / hlö

Sunnuntai    22.2.           klo 10.00      Swiss IMP’s                                            15 € / hlö

 

KILPAILUNJOHTO       

 

Markku Seppänen

 

Tiedustelut: Lasse Utter / +358 40 747 8528

 lasse.utter@kolumbus.fi

 

Internet:       www.bridgewebs.com/jklbridge

 

 

Hotelli Alba tarjoaa Grand Slam 1 majoitusta seuraavasti:

 

Eco                                     H1                                                              56 € / vrk

Standard     H1                                                               60 € / vrk

Standard     H2                                                               84 € / vrk

Standard     H3                                                               96 € / vrk

Saunallinen                     Jr suite                              134 € / vrk / 2 hlöä

Saunallinen                     Jr suite                               156 € / vrk / 3 hlöä

 

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen ja hotelliasuk-kaiden saunavuoron.

 

Varaukset numerosta +358 14 636 311 tai sähköpostilla

info@hotellialba.fi   7.2.2015 mennessä.

 

Hotelli Alba

Ahlmaninkatu 4
40100 Jyväskylä

www.hotellialba.fi

Viimeksi päivitetty : 23. Helmi 2015 09:00 EET
Tammisimultanin tuloksia korjattu

Jyväskylässä pelatun Tammisimultaniin tuloksissa havaittiiin pari virhettä ja ne on nyt korjattu,. Jako 24 pelattiin Jyväskylässä eri korteilla kuin muualla Suomessa. Valtakunnan tuloksissa tämä on huomioitu niin että Jyväskylän osalta kyseinen jako on laskettu omana ryhmänään. Kerhokilpailujen tuloksiin tämä ei vaikuta mitenkään. Sen sijaan jaossa 20 oli virheellisesti round pass vaikka oikea tulos oli 4 herttaa 11 tikkiä. Tämä vaikutti sekä valtakunnan tuloksiin että kerhon tuloksiin.  Korjatut tulokset näkyvät nyt sekä liiton sivulla että kerhon osalta myös kerhon omilla sivuilla.

Viimeksi päivitetty : 10. Helmi 2015 22:00 EET
Arvopistelista 1.1.2015

     

    AP MP Tas. ID
1 Utter, Lasse 137,25 2 499,47 0,00 1013
6 Patana, Kari 81,57 247,09 0,00 1059
12 Salomaa, Mika 63,12 1 651,92 0,00 1439
21 Koivu, Oskari 50,06 73,16 0,00 2718
23 Kiema, Osmo 47,40 1 632,81 0,00 1028
37 Koivu, Tero 37,16 158,15 0,00 1441
58 Juuri-Oja, Pirjo 28,45 462,36 0,00 1316
99 Koivu, Alma 17,30 18,72 3,93 3015
160 Pitkänen, Olli 9,36 15,31 5,91 2031
163 Seppänen, Martti 9,26 78,59 3,57 1714
185 Valta, Jorma 8,02 881,21 0,00 1145
192 Koivu, Aarne 7,80 9,81 6,30 2719
199 Nieminen, Petteri 7,49 54,27 4,79 3068
227 Leander, Jouko 6,52 115,11 1,74 1347
244 Viren, Tapio 6,10 141,55 0,42 2041
316 Äyräväinen, Mauri 4,61 17,41 6,63 1725
332 Ruottinen, Piia 4,08 59,66 4,52 1010
335 Koivu, Sari 4,00 3,70 9,00 1551
359 Hämäläinen, Päivi 3,57 29,06 6,05 1205
396 Salomaa, Kai 3,02 44,39 5,28 1080
397 Salomaa, Sinikka 3,02 51,01 4,95 1079
399 Renvall, Ari 3,01 34,44 5,78 1570
  Reinikka, Leena 2,80 2,60 11,40 3069
  Jurvanen, Marko 2,48 49,67 5,02 2312
  Kanniainen, Karoliina 2,20 2,20 12,60 1899
  Wichmann, Oula 1,89 35,21 5,74 1487
  Heino, Martta 1,60 53,50 4,83 1017
  Lehtonen, Ilpo 0,30 0,30 16,40 1911
  Raittila, Tauno 0,30 2,36 14,64 2112
  Lehtinen, Henri 0,20 29,90 6,01 1881
  Niekka, Pentti 0,11 0,22 16,78 3014
  Paananen, Eero 0,03 0,03 16,94 3087
  Pesonen, Matti 0,01 0,02 16,98 2314
  Jaatinen, Veikko 0,00 0,00 17,00 1046
  Nieminen, Aapo 0,00 0,00 17,00 2161
  Tolonen, Veikko 0,00 4,17 12,83 2315
  Wichmann, Anneli 0,00 6,06 10,94 1292
  Voutilainen, Marja 0,00 0,00 17,00 1620
  Voutilainen, Mikko 0,00 1,90 15,10 2871
           
 

  

Viimeksi päivitetty : 10. Helmi 2015 22:00 EET
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Syksyn kausikilpailu saatiin päätökseen pari viikkoa sitten. Vuoden viimeisen kausikilpailun voitti Olli Pitkänen ennen Lasse Utteria ja Tero Koivua.

Joulu saapuu mutta Jyväskylässä pelataan juhlapyhistä huolimatta joka maanantai normaaliin aikaan. 22.12 on kausikilpailuihin kuulumaton parikilpailu. 29.12 pelataan perinteinen välipäivien mestaripistekilpailu.  Loppiaisviikon maanantaina 5.1 alkaa sitten vuoden 2015 ensimäinen kausikilpailu.

Laukaan syksyn kausikilpailu saatiin myös päätökseen. Voiton vei Oskari Koivu, toisena Karoliina Kanniainen ja kolmannen sijan nappasi Mauri Äyräväinen. Laukaan pelit jatkuvat pienen joulutauon jälkeen torstaina 8.1.

Huom! MP-tukikilpailuun ennakkoilmoittautuminen Bilboon tai vähintään puoli tuntia ennen pelien alkua pelipaikalla.

Viimeksi päivitetty : 13. Tammi 2015 11:58 EET
Jurvanen-Pitkänen vauhdissa Joulusimultanissa

Marko Jurvanen parinaan Olli Pitkänen ovat alustavissa Joulusimultanin lopputuloksissa toisena.

Paikalliset Laukaan tulokset jakoineen tällä sivulla. SBL:n sivulta löytyy valtakunnan tulokset.

Miten voit saada oheisesta herttaslammista 13 tikkiä ilman puolustusvirhettä?

 

Kuppaa ruuturouva mikäli se peitetään ja itä on kiristyksessä sotamiestensä ja patakuninkaansa kanssa. Itse en kyllä näin pelaisi pelipöydässä...

Viimeksi päivitetty : 13. Tammi 2015 11:58 EET
Joulusimultan pelataan Laukaassa 4.12

Vuoden 2014 valtakunnallinen joulusimultan pelataan viime vuotiseen tapaan Laukaassa. Pelipaikka on vanha tuttu Saralinna ja peliaika torstaina 4.12.  klo 17.30. Pelimaksu on 6 euroa pelaajalta.

Viimeksi päivitetty : 6. Joulu 2014 18:01 EET
Kerhon syyskokous

Jyväskylän bridgekerhon sääntömääräinen syyskokous pidetään ensi maanantaina 10.11.2014 klo 17:40 alkaen B-salissa. Kokouksen jälkeen normaali peli-ilta.

Kokouskutsu syys 2014.doc

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2014 09:30 EET
Ähtäristä voitot Jyväskylään

Ähtärissä pelatuissa MP-kilpailuissa tuli molempien päivien voitot Jyväskylään. Lauantain parikilpailun voitti Lasse Utter parinaan Olli Perkiö. Olli Pitkänen-Ari Renvall täydensi jyväskyläläismenestystä kolmannella sijallaan.

Sunnuntain IMP-kilpailun voiton vei Oskari Koivu-Tero Koivu.

 

Kuvan jaossa lähtökorttina on ruutuässä. Toiseen tikkiin pohjoinen pelaa herttaviitosen.

Pelinviejä pelkäsi herttakuppeja ja poisti valtin pelaamalla ässän ja lisää valttia. Puolustus ei kuitenkaan löytänyt yhteistä säveltä ja peli luiskahti kotiin. Lisätietoja Lasselta.

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2014 09:30 EET
Naisten SM 2014

Kilpailut pelataan Helsingissä Bridge Areenalla 8.11.2014.

Ilmoittautumiset Bilboon vaikka tästä linkistä.

 

Naiset SM 2014.pdf

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2014 09:30 EET
Jorma Luoma-aho on kuollut

Jorma Luoma-ahon kuollessa Jyväskylän bridgekerho on menettänyt kunniajäsenensä . Luoma-aho toimi aikanaan kerhon puheenjohtajana. Hän ideoi kansainvälisen Jyväskylän Pääsiäisbridgen.

Jo 40 vuoden takaa on seuraava värssy: "Korttia ne paiskii Jorkki ja Pekka aivan eri tahdissa. Kalajan kun veto on hidas ja harras niin Jorkki jo hosuu slammissa".

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2014 09:29 EET
BBO-liigan voittajille palkinnot

Viime keväänä pelatun BBO-liigan voitto tuli joukkueelle Keskisuomi. Palkinnot jaettiin nyt kerhoillassa. Kuvassa Kari Patana, Lasse Utter, Tero Koivu, Jouko Leander ja Olli Pitkänen.

BBO-liigan voittajille palkinnot
Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2014 09:29 EET
Olli Pitkäselle kesän kausikilpailu

Olli Pitkänen vei kesän kausikilpailun tuloksella 60,57%. Toiseksi tuli Ollin vakipartneri Marko Jurvanen vain niukasti hävinneenä. Kolmannen sijan nappasi Lasse Utter ennen Ari Renvallia. Kausikilpailun ratkaisi näin ollen 14.7. pelattu kerhoilta, jolloin Markon poissaollessa Olli pelasi Mauri Äyräväisen kanssa tuloksen 56,25.

Pelit jakuvat syksyn kausikilpailulla normaalisti. Pelataan pääsääntöisesti parikilpailua, joissa kolmena kertana on rally-tasoitukset.

Viimeksi päivitetty : 27. Loka 2014 11:56 EET
Grand Slam -sarja alkaa Jyväskylän osakilpailulla

Suomen bridgeliiton hallitus on päättänyt vuoden 2015 sarjojen päivät ja järjestäjät. Rally -sarjassa on hiukan vielä epävarmuutta, mutta Grand Slam -kilpailut on jo jaettu. Jyväskylä sai kunnian aloittaa sarjan helmikuussa. Vaasa jatkaa sarjaa Pääsiäisenä ja Hangon viikolla pelataan kolmas osakilpailu. Sarjan finaali pelataan syyskuussa Tampereella.

Kun kilpailupäivämäärät jaettiin kerhojen valittaviksi, Pääsiäistä ei ollut listalla lainkaan, joten Jyväskylä ei voinut sitä hakea.

Grand Slam -turnauksissa pelataan 60 jakoa täysbarometrina. 60 jaon kilpailua testattiin tänä vuonna Jyväskylän Pääsiäisbridgessä IMP -kilpailussa ja se sai erinomaisen vastaanoton.

Grand Slam sarja:
GS I 21.2.2015 järjestäjä Jyväskylän BK
GS II 4.4.2015 järjestäjä Vasa BK
GS III Hangon viikolla alustava päivä 25.7.2015 järjestää SBL
GS IV 5.9.2015 järjestäjä Tampereen BK

Viimeksi päivitetty : 27. Loka 2014 11:55 EET
Juniorit kolmastoista MM-kilpailuissa
Juniorit kolmastoista MM-kilpailuissa

Suomen maajoukkue on sijoittunut junioreiden maailmanmestaruuskilpailuissa kolmanneksitoista. Kilpailut järjestettiin Istanbulissa. Joukkueessa pelasivat Jyväskylän bridgekerhoa edustavien Alma ja Oskari Koivun isäksi Antti Aimala, Maria Mylläri ja Vesa Fagerlund. Koska kutsu saatiin vasta viikkoa ennen kilpailuja, sen kustannuksiin ei ollut osattu varautua. Sen vuoksi Suomen bridgeliitto järjestääkin kaksi simultaanikilpailua matkan kulujen kattamiseksi. Jyvskylän osalta simultaanikilpailut pelataan Laukaassa syyskuussa ja lokakuussa.

Viimeksi päivitetty : 30. Syys 2014 11:09 EEST
Suomi voittoon Riiassa

Suomen joukkue on voittanut Latviasa pelattavan “Riga Invites to Jurmala” turnauksen joukkuekilpailun.Turnausta on pelattu Riiassa vuodesta 2004 saakka, ja vuodesta 2007 Jurmalassa. Joukkuekilpailuun osallistui 26 joukkuetta. Finaalissa Suomen joukkue (Koistinen, Laine, Utter, Parviainen) voitti joukkueen Klio (S. Birins - J. Alfejeva, Khazanov - M. Lebedeva) selvin luvuin 33-9. Finaalin pöytäkirja.

Pelit jatkuvat vielä parikilpailulla.

Viimeksi päivitetty : 30. Syys 2014 11:08 EEST
Pääsiäisbridgeä ei pelata enää Jyväskylässä

Huhujen mukaan Suomen bridgeliitto on päättänyt että Jyväskylässä ei pelata enää Pääsiäisbridgeä. Virallista tietoa ei löydy liiton sivuilta, mutta luotettavina pidetyiltä tahoilta on kerrottu että pääsiäsen pelit on annettu vaasalaisten järjestettäväksi.

Jorma Luoma-ahon ideoimaa Pääsiäisbridgeä pelattiin yhtäjaksoisesti vuodesta 1970 alkaen ja se oli aikanaan Suomen suurin vuosittain järjestetty kansainvälinen bridgetapahtuma. Kilpailuissa oli parhaina vuosina osanottajia 11 maasta lähes 70 pöytää.

Erkki Juuri-Ojan kirjoittamassa Jyväskylän bridgekerhon 50-vuotishistoriassa kirjoitetaan Pääsiäisbridgestä mm. näin: "Pääsiäinen ollut koko historiansa ajan taistelua tuulimyllyjä vastaan. Jatkuvaa taistelua on käyty MP-oikeuksien lisäksi pelimaksuista, mestaripisteiden kansainvälisyyskorotuksista, palkinnoista, ulkomaalaisten vieraiden "liiton osuuksista" ja päivärahoista."

Takavuosien suurimpia riidanaiheita oli se että Jyväskylässä pelattiin useampana päivänä kuin muiden kerhojen MP-kilpailuissa. Kuuleman mukaan suurimpia syitä Pääsiäisbridgen lopulliseen kieltämiseen oli se että tänä vuonna pelattiin vain saman verran kuin muuallakin.

Viimeksi päivitetty : 12. Syys 2014 13:39 EEST
Laukaan pelit jatkuvat 21.8.

Laukaassa jatketaan pelejä tutussa paikassa Saralinnassa ja tuttuun aikaan, joka torstai klo 17.30 alkaen. Tämän syksyn muutoksena edelliseen vuoteen on että kerran kuussa pelataan henkilökohtainen kilpailu. Myös muutama simultaanikilpailu pelattaneen Laukaassa.

Viimeksi päivitetty : 23. Elo 2014 20:30 EEST
Lasse Latviaan ja juniorit Turkkiin

Lasse Utter edustaa Suomea Riga Invites -turnauksessa Latviassa 13.-17.8. Suomen joukkueen muut jäsnet ovat Osmo Parviainen, Kauko Koistinen ja Seppo Niemi.

Oskari Koivu ja Alma Koivu pelaavat Suomen joukkuueessa junioreiden MM-turnauksessa Istanbulissa 14.-24.8. Juniorijoukkueessa pelaavat myös Vesa Fagerlund, Antti Aimala ja Maria Mylläri. Joukkueen peliin osallistumattomana kapteenina toimii Tero Koivu.

Kummastakin turnauksesta saattaa tulla BBO-lähetyksiä.

Viimeksi päivitetty : 23. Elo 2014 20:30 EEST
Utter voitti Suomen Cupin Hangossa

Joukkue Utter voitti Suomen Cupin. Finaalissa joukkue kohtasi Pia Erkkilän joukkueen ja voitti ottelun lukemin 69 - 75.  Joukkueessa pelasivat Lasse Utter, Osmo Kiema, Pekka Viitasalo ja Mika Salomaa.

Utter voitti Suomen Cupin Hangossa
Viimeksi päivitetty : 23. Elo 2014 20:30 EEST
BBO-liigan mestaruus Jyväskylään

BBO-liigassa pelattiin finaali Keski-Suomi (Jouko Leander, Lasse Utter, Kari Patana ja Tero Koivu) vastaan Transearch (Pia Erkkilä, Hulda Ahonen, Kari Engelbarth ja Jukka Porkka).

Transearch näytti jo ratkaisseen ottelun ensimmäisellä puoliajalla impein 31-3. Toinen puoliaikakin käynnistyi Transearchin komennossa kun Koivu pelasi seinäseisovan kolmesangisen kolmeen pietiin ja heti toisessa jaossa jätti 2 hertan ilmaisukahdennuksen sisään tuloksena 1 ylitikki. Sitten alkoi tuuri kääntyä ja loppulukemat olivat Keski-Suomelle yllättävänkin selvästi 69-49.

Keski-Suomen joukkueessa pelasivat kauden aikana myös Jorma Valta ja Olli Pitkänen.

Viimeksi päivitetty : 23. Elo 2014 20:29 EEST
Hangon viikolla ei pelejä Jyväskylässä
Hangon viikolla ei pelejä Jyväskylässä

Hangon bridgeviikon aikana 21.7. maanantaina ei pelata Jyväskylässä. Pelit jatkuvat normaalisti maanantaina 28.7. Ennen hangon viikkoa pelataan vielä 14.7.

Viimeksi päivitetty : 4. Elo 2014 11:25 EEST
Patana ja Utter edustustehtävissä

Juhannuksena alkavat EBL:n joukkuemestaruuskilpailut Kroatiassa. Jyväskylästä mukaan on lähdössä Kari Patana avoimessa joukkueessa ja Lasse Utter senioreissa.

Lisätietoja EBL:n sivuilta Kilpailut kestävät kesäkuun loppuun saakka.

Avoin joukkue Seniorijoukkue
Vesa FAGERLUND
Juho GRANSTROM
Arttu KARHULAHTI
Kauko KOISTINEN
Clas NYBERG
Kari PATANA
Kauko KOISTINEN playing captain
Sanna KITTI coach
Seppo CASTREN
Juuso LEIKOLA
Osmo PARVIANIEN
Olli PUURTINEN
Matti SIHVOLA
Lasse UTTER
Juuso LEIKOLA playing captain
Viimeksi päivitetty : 8. Heinä 2014 09:14 EEST
Kari Patana vei kevään kausikilpailun

Kevään kausikilpailu päättyi henkilökohtaiseen kilpailuun. Martta Heino vei voiton ylivoimaisesti yli 80% tuloksellaan. Kausikilpailussa kärkikolmikosta oli paikalla vain Lasse Utter, joka ei kuitenkaan saanut kasvatettua kausipisteitään, joten hänen oli tyytyminen kausikilpailun toiseen sijaan Kari Patanan viedessä voiton. Kevätkauden kolmanneksi tuli Marko Jurvanen.

Viimeksi päivitetty : 8. Heinä 2014 09:13 EEST
Salomaat voittivat Laukaan kausikilpailun

Sinikka ja Kai Salomaa veivät Laukaan kausikilpailun kevätkauden voiton. Kilpailu ratkesi viimeiseen osakilpailuun, jonka pari voitti ylivoimaisesti ja ohitti näin siihen saakka johdossa olleen Oskari Koivun kahdella pisteellä.

Jyväskylässä kausikilpailu jatkuu juhannusviikolla pelattavaan henkilökohtaiseen kilpailuun saakka. Jyväskylän kärkikolmikossa ovat Kari Patana, Lasse Utter ja Marko Jurvanen.

Viimeksi päivitetty : 8. Heinä 2014 09:13 EEST
Vihtavuori jatkoon Suomen Cupissa
Laukaassa pelattiin Suomen Cupin 2. kierroksen ottelu Äeek – Vihtavuori

Lopputulos 61-78 (puoliaika 40-44)

Voittajajoukkueessa Vihtavuori pelasivat Kari Patana, Aarne Koivu, Oskari Koivu ja Tero Koivu

Hyvän vastuksen tasaisessa ottelussa antoi Piia Ruottinen, Henri Lehtinen, Tapio Viren, Timo Nakkinen ja Petteri Nieminen. Ottelu pelattiin Laukaan kerholla.

Vastaansa kolmannella kierroksella Vihtavuori saa joukkueen Juutilainen Oulusta. Ilmari Juutilainen, Osmo Haljoki, Timo Jalopaasi ja Timo Tero. Tämän ottelun voittaja jatkaa Hangossa pelattaviin semifinaaleihin.

Viimeksi päivitetty : 15. Kesä 2014 08:27 EEST
Laukassa pelataan toukokuun loppuun

Laukaassa pelataan enää kaksi kertaa tänä keväänä. Torstaina 22.5. pelataan valtakunnallinen toukosimultan. Simultansarjan sarjan kärjessä on ennen viimeistä osakilpailua Kari Patana ja Oskari Koivu. 29.5. eli helatorstaina pelataan Laukaassa normaalisti kauden viimeinen peli. Laukaa jatkaa kesän jälkeen elokuussa, alustavasti 21.8. alkaen.

Jyväskylän maanantaipelit jatkuvat normaalisti läpi kesän.

Viimeksi päivitetty : 2. Kesä 2014 13:05 EEST
Pääsiäisbridgessä mukavasti pelaajia

Pääsiäisbridge pelattiin tänä vuonna vain kaksipäiväisenä. Pelaajat olivat löytäneet Albaan hyvin, sillä molempina päivinä oli enemmän pelaajia kuin viime vuosina.

Perjantain IMP-kilpailussa pelattiin hulppeat 60 jakoa. Voiton vei Pekkinen-Väliaho. Lauantain parikilpailussa paras pari oli perjantain kakkonen Nyberg-Kitti. Jyväskyläläisväriä taisteluun toi Petteri Nieminen parinaan Pauli Nieminen toisella sijallaan parikilpailussa.

SWISS IMPs    
PARIBAROMETRI    
Viimeksi päivitetty : 21. Touko 2014 09:57 EEST
Vappuna ei pelejä Laukaassa

Torstaina 1.5. ei pelata Laukaassa. Pelit Laukaassa jatkuvat 8.5.

Viimeksi päivitetty : 5. Touko 2014 12:45 EEST
ÄEEK löi Wichmannin Suomen Cupissa

Suomen Cupissa ensimmäisellä kierroksella kerhon ei aktiivipelaajista koottu joukkue ÄEEK voitti joukkue Wichmannin
60-48 ( 34 - 15 ). ÄEEK onnistui ensimmäisellä jaksolla nykäisemään 19 impin eron joka riiti pitämään Wichmannin takana.
ÄEEK pelasi kokoonpanossa Piia Ruottinen- Henri Lehtinen sekä toisessa pöydässä vuorottelivat
Tapio Viren, Petteri Nieminen ja Timo Nakkinen. Joukkue Wichmann pelasi kokoonpanossa
Oula Wichmann- Ari Renvall ja Marko Jurvanen - Olli Pitkänen. Ottelu pelattiin ns.kotiotteluna Ollin toimiessa isäntänä
josta joukkueet kiittävät isäntää kestityksestä. Seuraavalla kierroksella ÄEEK hyökkää Koivujen perhejoukkuetta vastaan.

25.03. L.U

Viimeksi päivitetty : 22. Huhti 2014 08:25 EEST
Kerhon mestaripisteet 1.4

id    nimi                    arvonimi    mpt     apt     v2014  tasoitus 

1013  Utter, Lasse            Life master  2449,61  133,39  12,39    0,00 
1439  Salomaa, Mika           Life master  1626,92   50,62   2,12    0,00 
1028  Kiema, Osmo             Life master  1609,41   35,00   2,00    0,00 
1145  Valta, Jorma            Suurmestari   876,31    9,62   0,12    0,00 
1316  Juuri-Oja, Pirjo        Suurmestari   452,32   22,91   2,41    0,00 
1059  Patana, Kari            Mestari       217,99   63,97  13,47    0,00 

1441  Koivu, Tero             Mestari       141,95   28,96   5,96    0,40 
1347  Leander, Jouko          Mestari       112,14    5,55   0,55    1,89 
1714  Seppänen, Martti        Patamerkki     77,79   11,46   3,46    3,61 
1010  Ruottinen, Piia         Patamerkki     56,91    1,83   0,33    4,65 
2718  Koivu, Oskari           Patamerkki     52,96   33,36  10,86    0,00 
1017  Heino, Martta           Patamerkki     52,24    2,34   0,34    4,89 
1079  Salomaa, Sinikka        Patamerkki     50,11    2,12   0,12    4,99 
3068  Nieminen, Petteri       Herttamerkki   49,94    3,16   0,16    5,00 
2312  Jurvanen, Marko         Herttamerkki   47,47    1,78   0,28    5,13 
1080  Salomaa, Kai            Herttamerkki   43,49    2,12   0,12    5,33 
1060  Luoma-Aho, Jorma        Herttamerkki   40,53    0,00   0,00    5,47 
1487  Wichmann, Oula          Herttamerkki   35,01    7,69   0,69    5,75 
1570  Renvall, Ari            Herttamerkki   33,64    8,21   1,21    5,82 
1881  Lehtinen, Henri         Herttamerkki   29,70    0,00   0,00    6,01 
1205  Hämäläinen, Päivi       Herttamerkki   27,96    3,47   0,47    6,10 
1725  Äyräväinen, Mauri       Ruutumerkki    15,61    3,31   0,81    6,72 
3015  Koivu, Alma             Ruutumerkki    10,22    9,30   2,80    5,92 
2031  Pitkänen, Olli          Ristimerkki     9,51    5,06   2,56    6,98 
2719  Koivu, Aarne            Ristimerkki     9,01    8,00   0,00    6,25 
1292  Wichmann, Anneli        Ristimerkki     6,06    0,00   0,00   10,94 
2315  Tolonen, Veikko         Ristimerkki     4,17    0,00   0,00   12,83 
1551  Koivu, Sari             Ristimerkki     2,90    3,20   1,20   10,60 
2112  Raittila, Tauno         Ristimerkki     2,06    1,00   0,00   14,94 
2871  Voutilainen, Mikko      Ristimerkki     1,90    1,00   0,00   15,00 
3069  Reinikka, Leena         Ristimerkki     1,00    1,20   0,20   14,60 
1899  Kanniainen, Karoliina                   0,30    0,30   0,30   16,40 
3014  Niekka, Pentti                          0,22    0,11   0,11   16,78 
3087  Paananen, Eero                          0,03    0,03   0,03   16,94 
2314  Pesonen, Matti                          0,02    0,01   0,01   16,98 
1046  Jaatinen, Veikko                        0,00    0,00   0,00   17,00 
1620  Voutilainen, Marja                      0,00    0,00   0,00   17,00 
1911  Lehtonen, Ilpo                          0,00    0,00   0,00   17,00 

Viimeksi päivitetty : 22. Huhti 2014 08:25 EEST
Pääsiäisbridge 2014

Pelataan vain kahtena päivänä, mutta sitäkin parempia ja mielenkiintoisempia pelejä. Perjantaina aloitetaan pitkällä  60 jaon IMP-kilpailulla ja lauantaille jää parikilpailu. Jakoja säästämättä ja laadusta tinkimättä. Nyt jää aikaa myös muuhunkin.

Ilmoittaudu mukaan.

Tulostettava esite 

SWISS IMPs 60 jakoa Perjantai, 18.04.2014 11:00 20€/hlö
PARIBAROMETRI 48 jakoa Lauantai, 19.04.2014 11:00 20€/hlö

Partneripalvelu

Soita tai laita sähköpostia Pääsiäisen partneripalveluun. Järjestämme sinulle partnerin vaikka koko Pääsiäiseksi.
Tiedustelut  Lasse Utter 040-7478582 lasse.utter(at)kolumbus.fi

Majoitus

Hotelli Alba tarjoaa Pääsiäisbridgen osallistujille erikoishintoja majoitukseen:
h1 economy 56€ vrk
h1 standard 60€ vrk
h2 standard 84€ vrk
h3 96€ vrk
Saunallinen Suite 134€ vrk
Saunallinen Jr Suite 156€ vrk / kolmelle
Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen. Varaukset tunnuksella PÄÄSIÄISBRIDGE puhelinnumerosta 014-636311 tai sähköpostilla info@hotellialba.fi 4.4.2014 mennessä.

Viimeksi päivitetty : 22. Huhti 2014 08:24 EEST
Pääsiäismaanantaina pelataan normaalisti

Koska Pääsiäisbridge on tänä vuonna vain kahden päivän mittainen, pelataan toisena pääsiäivpäivänä 21.4. Jyväskylässä normaaliin tapaan klo 18 alkaen.

Kiirastorstaina pelataan Laukaassa myös tavallinen kerhopeli 17.30 alkaen.

Viimeksi päivitetty : 22. Huhti 2014 08:24 EEST
Oulalle ja Arille talven kausikilpailu

Oula Wichmann ja Ari Renvall veivät talven 2014 kausikilpailun selvällä erolla ennen Kari Patanaa. Voittajakaksikko pelasi yhteensä 11 kertaa ja niistä seitsemän parhaan pelikerran keskiarvoksi tuli 62,95%. Yhteensä 14 pelaajaa pelasi kausikilpailuun osallistumiseen oikeuttavat 7 pelikertaa. Talvi 2014

Viimeksi päivitetty : 3. Huhti 2014 08:32 EEST
Suomen Cup 2014

Lohko 6 Jyväskylä, Rovaniemi, Oulu

1 ÄEEK
2 WICHMAN
3 VIHTAVUORI
4 ----------
5 JOHTOREMMI
6 RUOHONJUURITASO
7 VEIKKOSET
7 A TAKKINNE MUOTO
8 JUUTILAINEN
8 A IRMELI

Lohkon sisällä pelataan siten että 1 - 2 3 – 4 5 – 6 joukkueet pelaavat vastakkain. Oulun joukkueet 7ja 7A pelaavat vastakkain samoinkun 8 JA 8A. Toisella kierroksella 1,2 voittaja vastaan 3, 5,6 voittaja vastaan Oulun voittaja.
Lohkon loppuottelussa 1-4 voittaja vastaan 5-8 voittaja.

Viimeksi päivitetty : 26. Maalis 2014 08:11 EET
Voittopisteet tuloksissa

Bridgewebs laskee jatkossa voittopistekertymän realiajassa. Voittopisteet löytyvät vasemman reunan valikosta kohdasta Kausikilpailut.  Voittopisteet 2014

Viimeksi päivitetty : 26. Helmi 2014 15:31 EET

Suomen bridgeliiton sivulla on uutinen ministerin vierailusta

Tästä pääset uutiseen

 

Viimeksi päivitetty : 18. Helmi 2014 19:16 EET
Jäsenmaksut 2014

Jäsenmaksulla saat bridgelehden kotiisi kannettuna, sekä osallistumisoikeuden mestaripistekilpailuihin

Jäsenmaksu vuonna 2014 on 35 € yli 25-vuotiailta ja 10 € junioreilta (vuonna 1989 tai sen jälkeen syntyneet). Maksun voi maksaa joko kerhoilloissa tasarahalla tai kerhon tilille Nordea FI60 1045 3000 1401 69. Pankkiin maksettaessa käytettävä viitettä 1038.Jäsenmaksu on maksettava tammikuun loppuun mennessä.

Mikäli olet uusi jäsen, ilmoita nimi- ja osoitetietosi rahastonhoitaja Oula Wichmannille.

Viimeksi päivitetty : 31. Tammi 2014 23:43 EET
Jyväskylän tasoitukset

Jyväskylän bridgekerhon pelaajien tasoitukset ja mestaripisteet 1.1.2014

Nimi Tasoitus MP AP Mate
Utter Lasse 0 2437,22 142 1013
Salomaa Mika 0 1624,80 58 1439
Kiema Osmo 0 1607,41 40 1028
Valta Jorma 0 876,19 14 1145
Juuri-Oja Pirjo 0 449,91 23 1316
Patana Kari 0 204,52 54 1059
Koivu Tero 0,70 135,99 26 1441
Leander Jouko 1,92 111,59 7 1347
Koivu Oskari 2,25 42,10 24 2718
Lehtonen Timo 2,76 94,82 0 3067
Seppänen Martti 3,78 74,33 10 1714
Ruottinen Piia 4,67 56,58 2 1010
Heino Martta 4,91 51,90 4 1017
Salomaa Sinikka 5,00 49,99 2 1079
Nieminen Petteri 5,01 49,78 3 3068
Jurvanen Marko 5,14 47,19 2 2312
Salomaa Kai 5,33 43,37 2 1080
Luoma-Aho Jorma 5,47 40,53 0 1060
Wichmann Oula 5,78 34,32 9 1487
Sillanpää Reijo 5,82 33,51 4 1489
Renvall Ari 5,88 32,43 9 1570
Koivu Aarne 6,00 9,01 9 2719
Lehtinen Henri 6,02 29,70 0 1881
Hämäläinen Päivi 6,13 27,49 3 1205
Koivu Alma 6,50 7,42 7 3015
Äyräväinen Mauri 6,76 14,80 3 1725
Pitkänen Olli 10,05 6,95 3 2031
Wichmann Anneli 10,94 6,06 0 1292
Tolonen Veikko 12,83 4,17 0 2315
Koivu Sari 13,00 1,70 2 1551
Raittila Tauno 14,94 2,06 1 2112
Voutilainen Mikko 15,00 1,90 1 2871
Reinikka Leena 15,00 0,80 1 3069
Niekka Pentti 16,89 0,11 0 3014
Pesonen Matti 16,99 0,01 0 2314
Viimeksi päivitetty : 31. Tammi 2014 23:43 EET
Jouluna perinteisesti
Jouluna perinteisesti

Maanantaina 16.12. pelataan perinteinen henkilökohtainen kinkkukilpailu.

Maanantaina 23.12 ei ole pelejä. Joulun jälkeen maanantaina 30.12. on MP-tukiparikilpailu klo 18.

Tammikuussa pelit jatkuvat normaalisti maanantaisin. Kausiohjelma 2014

Viimeksi päivitetty : 2. Tammi 2014 13:29 EET
Menestystä
Menestystä

Jyväskylän pelaajille tuli menestystä viikonloppuna. Senioreiden joukkuemestaruuskilpailuissa voiton vei Lasse Utterin joukkue  Osmo Parviainen  - Lasse Utter  - Olli Puurtinen  - Juuso Leikola .  Jyväskylässä järjestetyissä junioreiden kilpailuissa Suomen parimestaruuden vei Oskari Koivu - Maria Mylläri. Joukkuekilpailuissa paria täydensivät Antti Aimala - Vesa Fagerlund. Hopeaa vei Alma Koivun johtama nelikko.

Pari viikoa aiemmin naisten SM-kilpailuissa Pirjo Juuri-Oja sai hopeaa parinaan Tuula Honkavuori.

Viimeksi päivitetty : 2. Tammi 2014 13:29 EET
Uusi versio bridgewebsistä

Jyväskylän bridgekerhon sivu on saanut uuden version. Nyt on mahdollista esim. Nähdä omat tulokset niin pelinviejänä, puolustajana kuin lähtijänäkin. Toimiakseen tämä edellyttää sitä että istuu koko illan samalla paikalla. Eli aina kun pelaa NS–suunnassa on esim N, ja EW-suunnassa vastaavasti E. Tähän astisissa peleissähän ei näin kaikkien kohdalla ole ollut.

Jotain muutakin pientä muutosta voi olla löydettävissä.

Viimeksi päivitetty : 12. Joulu 2013 12:22 EET
Aloite SBL:n syyskokoukselle

SBL:n syyskokoukselle 2013


MP-KILPAILUJEN KILPAILUMAKSUISTA PÄÄTTÄMINEN


Suomen Bridgeliitto päätti viime vuonna, että kaikissa liiton kilpailuissa on samat ennaltamäärätyt kilpailumaksut. Päätös aiheuttaa ongelmia: kilpailumaksut eivät kata kilpailujen järjestämisestä aiheutuvia kustannuksia, palkintoja pystytään jakamaan niukasti ja motivaatio kisojen järjestämiseen hiipuu.


MP-kilpailujen kustannusrakenne on muodostunut sellaiseksi, että kilpailumaksusta on varattu osuus liitolle, kilpailunjohtajalle ja palkintoihin. Osa osuuksista on prosenttiperusteisia ja osa euromääräisiä. Jos kilpailumaksu on esim. 12 €, menee siitä palkintoihin vähintään 40 % (=4,80), liitolle 3 € ja pelinjohtajalle 3,50 €. Yhteensä nämä kuluerät tekevät 11,30 €, joten kerhon osuudeksi jää 0,7 € pelaajaa kohden. Tästä pitäisi maksaa mahdollinen pelitilan vuokra, mahdolliset brikanhakijat (tasokysymys) ja jakojen monistukset. Ei onnistu ilman, että kerho tekee tappiota.


Mikä siis on ollut perimmäinen motiivi päätökselle? Kilpailumaksujen alhainen hinta voi tuoda muutaman pelaajan lisää, mutta vastapuolella painavat kerhojen tarve hakea ilmaisia pelitiloja, jotka eivät useinkaan ole mitenkään hyviä ja hakea säästöä kaikissa kilpailun sujuvuuteen lisäävissä seikoissa. Alhaiset pelimaksut vähentävät myös valmiiden jakojen käyttöä ja tänä vuonna on jo suurissakin kisoissa jakoja sekoitettu itse. Jakomonisteista on silloin turha haaveilla. Kolmas varteenotettava seikka on se, että kerhoissa tehdään paljon talkootyötä kisojen eteen, joten on oikein ja kohtuullista, että myös kerhot saavat tehdystä työstä hyötyä. Liiton kannattaa vakavasti harkita myös oman taloutensa kannalta asiaa, jos yhä useampi kerho heittää pyyhkeen kehään ja jättää MP-kilpailut järjestämättä.
Viimeisenä seikkana tuomme esille inflaation.  Jo 90-luvun alussa GP-sarjan kilpailumaksu oli 100 mk, noin pyöreästi 17 €. Vuodesta 1990 kuluttajahinnat ovat nousseet 55 %, joten vastaava inflaatiokorjattu kilpailumaksu olisi tänä vuonna 27 €. Minkälaiset kilpailut saisikaan tuolla rahalla aikaiseksi?


Aloitteemme on siis lyhyesti seuraava: antakaa kerhojen päättää itse järjestämiensä kilpailujen kilpailumaksujen suuruus. Oikea taso on monen tekijän summa, mutta tietous siitä on paikallista, ei ylhäältä annettua.

Jyväskylän Bridgekerhon puolesta,

Marko Jurvanen, puheenjohtaja  Lasse Utter, varapuheenjohtaja

Viimeksi päivitetty : 12. Joulu 2013 12:21 EET
Kerhon syyskokous

Jyväskylän bridgekerhon syyskokous järjestetään maanantaina 11.11.2013 ennen peli-illan alkua. Tulkaa hyvissä ajoin paikalle.

Viimeksi päivitetty : 12. Marras 2013 14:31 EET
Uusi kausi alkaa

Syksyn kausiohjelma jatkaa tuttua kaavaa. pelataan parikilpailua jos on vähintään 4 pöytää, kolmella pöydällä IMP-laskennalla. Joka kolmas viikko pelataan rally-tasoituksilla.

Syksyn 2013 kausiohjelma

Uusi kausi alkaa
Viimeksi päivitetty : 31. Loka 2013 11:30 EET
Laukaan pelit jatkuvat
Laukaan pelit jatkuvat Laukaassa pelataan taas kesätauon jälkeen. Syyskauden ensimmäinen peli-ilta on torstaina 22.8 klo 17:30 kansalaisopiston tiloissa Saralinnassa (Saralinnantie 2) eli samassa tutussa paikassa kuin viime talvenakin.

Laukaan kansalaisopisto järjestää myös keskiviikkoisin neljä iltaa kestävän bridgekurssin 25.9 alkaen. Ilmoittautuminen alkaa 26.8.
  
Viimeksi päivitetty : 17. Syys 2013 20:54 EEST
Kesällä hienoja kilpailuja

Kesäviikonloppuisin ei tarvitse harmitella vaikka sattuisi sateisempikin ilma. Juhannusta lukuunottamatta kaikkina viikonloppuina on mukavia kilpailuja ympäri Suomea.

Ensin Tampereella Rally 15.6, sitten kesäkuun lopulla Kuopiossa.

Heinäkuussa pelataan vielä Lappeenrannassa ja Kajaanissa ennen Hangon bridgeviikkoa.

Lisää tietoja ja ilmoittautumiset Bilbossa

Jyväskylän kerholla pelataan läpi kesän normaalisti maanantaisin. Laukaan kerho on kesätauolla.

Viimeksi päivitetty : 15. Elo 2013 20:55 EEST
Kuvia Laukaan peli-illasta Saralinnassa
  • Kuva1
  • Kuva2
  • Kuva3
  • Kuva4

Laukaassa on pelattu torstai-iltaisin. Kevään pelit päättyvät toukokuun lopussa ja jatkuvat jälleen johonkin aikaan elokuussa.

Laukaan kansalaisopisto järjestää myös alkeiskurssin syksyllä.

Viimeksi päivitetty : 12. Kesä 2013 17:12 EEST
Kansainvälinen viikonloppu
Jyväskyläläiset ovat kansainvälisissä edustustehtävissä viikonloppuna.
Rovaniemellä pelataan yhdistetty Napapiirin barometri ja Pohjoiskalotin mestaruuskilpailu. Kalottimestaruutta puolustaa pari Ari Pöppönen - Lasse Utter.

Avoimen ja naisten sarjojen PM:t pelataan Islannissa 24.-26.5. Suomen avoin joukkue on Kauko Koistinen - Seppo Niemi, Juho Granström - Kari Patana. PM 2013

Tallinnan bridgekilpailuissa pelattiin jo maaotteluita. Juniorimaaottelussa Suomi voitti Viron joukkueet 13 IMPillä(vastassa Viron U25) ja 24 IMPillä (vastassa Viron U20). Juniorijoukkueessa pelaavat Antti Aimala, Vesa Fagerlund, Juuso Fagerlund ja Oskari Koivu. Tallinnan pelit jatkuvat koko viikonlopun. Tuloksia voi seurata Viron bridgeliiton Sivuilta.


Viimeksi päivitetty : 12. Kesä 2013 17:11 EEST
Pääsiäibridgessä menestystä Jyväskylään
  • Juho
  • Kari

Pääsiäisen menestynein pari oli Kari Patana -Juho Granström voitolla lauantain Kivitalocupissa ja sunnuntain Swiss IMPsissä. Joukkuekilpailun vei Pirjo Juuri-Oja - Erkki Juuri-Oja ja Timo Tero - Timo Jalopaasi.  Maanantain Rallyssa parhaita olivat Pirkko Leander - Jouko Leander sekä tasoitetussa että tasoittamattomassa kilpailussa. Yöbridgen voiton nappasi Pauli Nieminen - Vesa Fagerlund.

Pelaajamäärä oli vaatimaton ja palkinnot  liiton uusien sääntöjen mukaisesti vielä vaatimattomammat, mutta väki viihtyi hienosti hyvin järjestetyissä kilpailuissa. Suuri kiitos kilpailunjohtaja Markku Seppäselle ja Lasse Utterille tapahtuman onnistumisesta.

Tulokset: Yöbridge Joukkuekilpailu Kivitalo Cup Swiss IMPs Rally

Viimeksi päivitetty : 24. Touko 2013 10:10 EEST
Suomen U-20 pronssille PM-kilpailuissa Norjassa

Suomen koululaisjoukkueelle (alle 20 vuotiaat) pronssia juniorien PM-kilpailuista. Hermanni Huhtamäki, Väinö Santeri Törnroos, Oskari Koivu, Maria Mylläri ja kapteenina Anni Mäkelä.

Finaalin butlerissa suomalaiset olivat hienosti ykkösenä. Finaalin lopputulokset. Pronssiottelussa Tanska hävisi Suomelle noin sadalla impillä 42 jaon ottelussa.

Viimeksi päivitetty : 16. Touko 2013 20:29 EEST
Pääsiäisbridgeen nyt halvalla
Pääsiäisbridgen pelimaksut alenivat huomattavasti aiemmin ilmoitetuista. Pääkilpailuun lauantain Kivitalo Cupiin pääsee nyt 15 eurolla aiemmin ilmoitetun 25 euron sijaan. Myös joukkuekilpailun ja Swiss IMPs-kilpailun osallistumismaksut ovat 15 euroa. Maanantain Rally säilyi 20 eurossa, ja torstai-illan yöbridgestä voi nauttia 12 eurolla.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan mukaan. Nyt kannattaa tulla kauempaakin ja ottaa kavereita mukaan, voi olla että tilaisuus ei toistu.
Viimeksi päivitetty : 1. Huhti 2013 09:29 EEST
Reijo Sillanpää tukevasti kausikilpailun johdossa

Kun neljä osakilpailua on jäljellä, on Reijo karannut kausikilpailussa omille lukemilleen. Ensimmäistä kertaa kokeiltavassa prosentteihin perustuvassa kausikilpailussa Reijolla on seitsemän parhaan kilpailun keskiarvo yli 60 %. Toisena on Reijon vakipartneri Martta Heino 57 %. Kärjen hyvästä vireestä kertoo se, etteivät he ole kertaakaan koko talvena jääneet alle 50 prosentin. Kolmantena kilpailussa on Olli Pitkänen.

Hauskin maanantain jaoista oli ilman muuta jako kolme. Jokaisessa pöydässä oli tarjottu 7NT. Partnerin avattua sangilla katsot 22 pisteen kättä, mutta vain 12 tikkiä on pelattavissa. Puuttuu ristirouva ja kymppi, joten edes leikkausmahdollisuutta ei ole.

Viimeksi päivitetty : 27. Maalis 2013 10:21 EET

KUTSU

 

MAANANTAINA 11.3.2013 PIDETÄÄN JYVÄSKYLÄN BRIDGEKERHO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS.

KOKOUS ALKAA KELLO 17.40 KERHON PELITILOISSA VÄINÖNKATU 7:SSÄ.

 

KOKOUKSESSA KÄSITELLÄÄN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET ASIAT.

 

MIKÄLI HALUAT KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄN JOTAIN TIETTYÄ ASIAA, ILMOITA ASIASTA HALLITUKSEN JÄSENELLE, NIIN VOIMME LISÄTÄ ASIAN ESITYSLISTALLE.

 

 

        KAHVI- JA PULLATARJOILU

 

 

TERVETULOA 

Viimeksi päivitetty : 12. Maalis 2013 08:15 EET
Suomen cup

Suomen cupin ilmoittautuminen alkaa. Lisätietoja SBL:n sivulla.

HUOM! Suomen Cupin 2013 ilmoittautumista on jatkettu ti 26.2. klo 20.00 saakka. Lisätietoja

Viimeksi päivitetty : 27. Helmi 2013 10:11 EET
SM-PARI SWISS- IMPS BBO-lähetyksenä

Lauantaina ja sunnuntaina pelattava suomenmestaruuskilpailu lähetetään BBO:n kautta kahdesta pöydästä. Kierrokset alkavat lauantaina klo 11 alkaen aina tasatunnein uusi kierros. Lauantain viimeinen kierros alkaa klo 20. Sunnuntaina pelataan vielä 5 kierrosta klo 10 alkaen.

Pelipaikka on Hotelli Isovalkeinen Kuopiossa

Osallistujia ja tuloksia voinee etsiä Bilbon sivuilta

Viimeksi päivitetty : 18. Helmi 2013 23:08 EET
Laukaassa virhe tuloksissa
31.1. pelatussa IMP-parikilpailussa oli tuloksiin livahtanut ainakin yksi pahempi virhe, jonka korjaus muutti tulostaulun uusiksi. NS-suuntaan pelattu pietipeli oli livahtanut EW:n nimiin joten tulokset muuttuivat radikaalisti. Korjatut tulokset näkyvät nyt tuloksissa. Mukana myös jaot.
Viimeksi päivitetty : 8. Helmi 2013 09:14 EET
Slammijako kerholta

Kokeilen vain miten helposti tehdyistä jaoista saa tuotettua uutisen.

Jaossa 13 oli pelattu erilaisia ruutusitoumuksia vaihtelevalla tikkimäärällä.

Mahtaako 6 ruutua  olla oikeasti pelattavissa kotiin lainkaan?
FORM
Viimeksi päivitetty : 5. Helmi 2013 09:08 EET
Tammisimultaanissa menestystä

Pirjo ja Erkki Juuri-Oja voittivat Laukaassa niukasti Oskari ja Aarne Koivun. Valtakunnallisessa vertailussa suunta kävi pareilla kuitenkin eri suuntiin. Juuri-Ojat olivat lopullisissa tuloksissa hienosti toisena liki 70 % tuloksellaan. Laukaassa pelanneista myös Sinikka ja Kai Salomaa nousivat valtakunnan tuloksissa ohi Koivujen noin 55% tuloksella.

Jaot ja jakotaulut on nyt lisätty kerhon sivuille

Koko Suomen tulokset löytyvät SBL:n sivulta

Viimeksi päivitetty : 5. Helmi 2013 09:08 EET
Jäsenmaksut 2013

Jäsenmaksu vuonna 2013 on 35 € yli 25-vuotiailta ja 10 € junioreilta (vuonna 1988 tai sen jälkeen syntyneet). Maksun voi maksaa joko kerhoilloissa tasarahalla tai kerhon tilille Nordea FI60 1045 3000 1401 69. Pankkiin maksettaessa käytettävä viitettä 1038.Jäsenmaksu on maksettava tammikuun loppuun mennessä.

Jäsenmaksulla saat bridgelehden kotiisi kannettuna, sekä osallistumisoikeuden mestaripistekilpailuihin. Mikäli olet uusi jäsen, ilmoita nimi- ja osoitetietosi rahastonhoitaja Oula Wichmannille.

Viimeksi päivitetty : 5. Helmi 2013 09:08 EET
Kevään 2013 kausikilpaillu uudella formaatilla

Kausikilpailussa lasketaan 7 parhaan kilpailun keskiarvo. IMP-kilpailut muunnetaan parikilpailuprosenteiksi. Kerran kuussa pelataan rallytasoituksin. Kausikipailussa otetaan huomioon tulos tasoituksineen.

Kausiohjelma keväälle 2013

Viimeksi päivitetty : 31. Tammi 2013 13:45 EET
Kerhopeliä Madeiralla

Madeiralla pelattiin kerhoiltana. Mukana Pirjo ja Erkki Juuri-Oja sekä kolme Koivua. Pirjo ja Erkki veivät voiton (jo kolmas voitto joukukuussa).  http://www.abridgemadeira.com/ficheiros/s121227cl.htm

Mikä on seuraava tarjouksesi?

Aarne valitsi 6 ristiä, jolla sai toiseksi parhaan merkinnän. Parhaan merkinnän sai Teron vastustaja, joka keksi tarjota seuraavaksi 7 ruutua.
Viimeksi päivitetty : 13. Tammi 2013 15:23 EET
Pääsiäisbridge 2013 alustava ohjelma

Pääsiäisbridge 2013

Torstai 28.3. Nightbridge
Perjantai 29.3. Joukkuekilpailu
Lauantai 30.3. Kivitalo Cup
Sunnuntai 31.3. Swiss IMPs
Maanantai 1.4. Easter Rally

Esitteet

Easter Bridge 2013 (PDF) in english
Pelipaikka Hotelli Alba Jyväskylä
Viimeksi päivitetty : 4. Tammi 2013 12:03 EET
Patana vei kinkun

Perinteinen kinkkukilpailu oli kahden kauppa. Viimeisellä kierroksella Kari Patana ohitti pitkään kärjessä sinnitelleen Aarne Koivun. Moni muukin sai mukaansa juustoa, marmeladia tai suklaata.

Joulusimultan pelattiin tänä vuonna Laukaassa. Voittajapari Miia Vesala - Veli Sääskilahti sijoittui valtakunnallisessakin vertailussa hienosti kolmanneksi. Myös Sari Koivu - Einari Koivu ylsi mestaripisteille. Joulusimultanin valtakunnalliset tulokset

Patana vei kinkun
Viimeksi päivitetty : 4. Tammi 2013 11:58 EET
Joulusimultan
Joulusimultan

Joulusimultan pelataan Laukaassa to 13.12 klo 17:30

Pelimaksu on 6 euroa per pelaaja. Pelipaikkana Laukaan normaali kerhotila Saralinnassa. Huomatkaa pelin alkamisaika laukaalaiseen tapaan jo puolelta. Ei haittaa yhtään vaikka vinkkaisitte mahdollisesta osallistumisestanne vaikkapa Terolle, jotta ehditään hankkia tarvittaessa lisää tuoleja pelipaikalle.

Lisätietoja tapahtumasta

Viimeksi päivitetty : 13. Joulu 2012 22:54 EET
Slammijako kerholta

Tällainen käsi ja tarjoussarja tuli vastaan maanantaina kerholla. Mikä olisi oikea tarjous avaajalle toisella kierroksella?

Tarjosin 5 herttaa, jonka partneri nosti kuuteen ja OPV 6 pataa. Entä nyt?

Kahdensin. Olisiko tullut 3 pietiä, 7 ristiä on korteissa.

Viimeksi päivitetty : 28. Marras 2012 08:49 EET
Syyskokous 2012


                             Syyskokous 2012

 

Kutsumme kaikki kerholaiset Jyväskylän Bridgekerho ry:nsääntömääräiseen syyskokoukseen. Kokous pidetään maanantaina 12.11. alkaen kello 17.40 kerhon pelitiloissa Väinönkatu 7:ssä.

Klikkaa tästä niin saat esityslistan (PDF)

  

Mikäli haluat jotain erityistä asiaa käsiteltävän kokouksessa,pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan jollekin hallituksen jäsenelle, jottavoimme lisätä sen esityslistaan.

 

Kahvi- ja pullatarjoilu

 

       Tervetuloa!

 

Hallitus

Viimeksi päivitetty : 13. Marras 2012 09:06 EET
Lasse voitti Saariselällä

Lasse voittoon Saariselällä.

Utter - Pöppöpnen vei Saariselän voiton. Pari oli kärjessä jo yötauolle lähdettäessä.

Facebookista norjalaisten tervehdys:

Knut Busk We are glad that Lasse finally Won our tournament, he has been in top many times but not first... Gratulations to Lasse from Norwegians

Tulokset

Viimeksi päivitetty : 5. Marras 2012 13:22 EET
Rallisarja 2012

Rallisarja ratkeaa viikonloppuna Porissa

Sarjan kärjessä ovat jyväskyläläiset Oula Wichmann, Ari Renvall ja Lasse Utter.

Seuraavana viikonloppuna pelataan Tampereella mestaripistekilpailut.Ilmoittautuminen Bilboon. Facebookissa aiheesta lisää.

Viimeksi päivitetty : 5. Marras 2012 13:21 EET
Ajankohtaisia uutisia

Syksyllä on vilkasta pelirintamalla. Pari-SM piirikarsintojen jälkeen Ähtärin Rally.


Ilmoittautumiset Bilboon

Viimeksi päivitetty : 4. Loka 2012 22:16 EEST
Laukaan kerhoillaksi vahvistui torstai

Laukaassa pelataan jatkossatorstaisin klo 17:30 alkaen. Syksyn ensimmäisen illan voittajaksi nousi RistoHedman. Uuden kerhohuoneen avajaisissa pelattiin kahden pöydän henkilökohtainenkilpailu IMP-laskennalla. Käytössä oli realiaikainen laskenta JSS Bridge Scoring-ohjelmalla ja BridgeMatella.

Kansalaisopiston tiloissa oleva pelipaikkatodettiin toimivaksi ja viihtyisäksi. Ensimmäisellä kerralla pelattiin kokonaanilman rahaa. Jatkossa sovittiin että kerätään hyvin pientä pelimaksua, jostajaetaan joulun alla kauden parhaille pieniä stipendejä. Laukassa on Jyväskyläntapaan mahdollisuus hörpätä kahvia pelien lomassa.

Tulokset Laukaanensimmäisestä peli-illasta löytyvät toistaiseksi koekäytössä olevaltaBridgeWebs-sivustolta: http://www.bridgewebs.com/jklbridge/
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 10:14 EEST
Kesäkausi päätökseen. Laukaassakin alkaa pelit

Kesän kausikilpailuhuipentuu henkilökohtaiseen kilpailuun. Käytännössä Ari Renvall on jovarmistanut kauden voiton, mutta muista sijoista on vielä totistataistelua.
Syksyn kausikilpailu alkaa heti seuraavana maanantaina ja jatkuuaina joulun simultaaniin ja kinkkukilpailuun saakka.

Syksynkausiohjelma

Laukaa aloittaa myös pelikautensa. Pelipaikkana toimiitällä kertaa kansalaisopiston tilat Sydän-Laukaan koulun alapuolella.Sisäänkäynti kirjastonpuoleisesta päädystä. Laukaassa pelataan useimmitenparikilpailuja leppoisassa hengessä puoli kuudelta. Pelit loppuvat aina ennenkymmentä. Pelataan niin monta jakoa kuin ehditään. Laukaan rungon muodostavatvähemmän pelanneet pelaajat, joten tahti ei ole liian tiukka vaikka aivan uusienpelaajien tulla mukaan.

Laukaan ensimmäinen pelipäivä on keskiviikkona29.8. Ensimmäisellä kerralla päätetään yhdessä pelataanko jatkossakeskiviikkoisin vai torstaisin.

saralinna

Tervetuloa
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 10:14 EEST
Suomen Cup -lohkot arvottu

Jyväskylän joukkuet pelaavat ensinkeskinäisen ottelun, jonka jälkeen voittaja kohtaa Ähtärin voittajan. Näistävoittaja kohtaa Lahti/Kerava/Kouvola -otteluiden parhaan.

Lohko4
Jyväskylä/Ähtäri/Lahti/ Kerava/ Kouvola
1. Wichmann
2. Koivu
3.Huhtamäki
4. Kärnä
5. Pennanen
6. Tornio
7. KUB
8. voittajaottelusta A8 – B8
A8 Country Boys
B8 Kouvolan komiat

CountryBoys ja Kouvolan komiat pelaavat esiottelun jonka voittaja sijoittuu lohkoonpaikalle 8.
1:llä kierroksella joukkueet pelaavat lohkon sisällä siten että 1– 2 / 3 - 4 / 5 – 6 / 7 – 8 pelaavat vastakkain. Toisella kierroksellaensimmäisen otteluparin voittaja pelaa toisen otteluparin voittajaa vastaan jne.Lohkoa pelataan kunnes yksi joukkue on jäljellä. Lohkon voittaja on yksisemifinalisti. Lisää tietoja Suomen bridgeliitonsivulla.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 10:11 EEST
Paidat ovat saapuneet

Jyväskylän bridgekerhon logolla varustetut paidat ovat saapuneet. Ennakkotilauksen tehneet voivat lunastaa paitansa kerholta käteismaksua vastaan.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:55 EEST
Mauri Äyräväinen voitti kevään kausikilpailun

Maurin voitto kausikilpailussa oli lopulta ylivoimainen, sillä hän vei päätöskilpailussa henkilökohtaisen kisan voiton pahimman kilpailijan, Ari Renvallin kompuroidessa alle medelin tuloksella. Jaetun kolmannen sijan pitivät poissaolostaan huolimatta Oskari koivu ja Oula Wichmann, joista reijo SIllanpää jäi lopulta vain yhden pisteen päähän..

Lasse Utterin joukkue voitti Pärnussa

Lassen joukkue, jossa pelasivat myös Ilkka Uimonen, Kirsi Virtanen ja Vesa Leskelä voittivat kovatasoisen joukkuekilpailun Pärnussa. Lopputulokset
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:54 EEST
Jyväskyläläisedustusta Ruotsissa ja Virossa
Nordkalottmästerskapet järjestettiin Haaparannassa, Ruotsissa. Voiton vei ylivoimaisesti pari Lasse Utter - Ari Pöppönen. Jyväskylästä oli mukana myös Oskari Koivu torniolaisen Ari Juopperin parina, sekä Tero Koivu rovaniemeläisen Heikki Ala-Loukon kanssa.
Lopputulokset

Samaan aikaan järjestetyssä Baltic Teams Cupissa suomalaiset putosivat finaalipeleistä, mutta lohdutusta toi Consolation -kilpailun voitto joukkueelle Kari Patana - Juho Granström, Hannu Ojanen - Osmo Parviainen. Mika Salomaa edusti kilpailuissa myös Suomea.
Loppputulokset
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:54 EEST
Osta kerhon paita
Haluatko ostaa t-paidan tai pikeepaidan Jyväskylän bridgekerhon logolla varustettuna? Nyt kätevästi yhteistilauksena. Värivaihtoehdot musta tai harmaa. Paidoista lisätietoja Fruit of the loomin kotisivulla. http://www.fruitoftheloom.eu/imprint2012/en/products/mens/polos/63-308-0

T-paidan hinta 15 euroa ja pikeepaidan (pocket polo) 25 euroa.
Paitatilaus pyritään tekemään mahdollisimman pian, jotta ne ehditään saada kesäksi käyttöön, joten ilmoita haluamasi paidan malli, koko, väri ja määrä pian, vaikkapa sähköpostilla tero.koivu( at )gmail.com.

Mikäli haluat muun kuin edellä mainitun paidan, katso itse sen tiedot valmistajan sivustolta. Huomaa että niiden hinta voi poiketa hieman.

Tästä linkistä pikeepaidan tarkat mitat ja muut tiedot Fruit of the loom


Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:53 EEST
Koistiselle joukkue-SM 2012

Joukkuemestaruus 2012 ratkottiin Bridge Areenalla toukokuun viides ja kuudes. Ylivoimaisesti voittoon meni hallitseva mestarijoukkue Koistinen. Tuttuun tapaan mukana oli kerhomme jäsenistä Osmo Kiema ja Mika Salomaa sekä Vasa BK:n riveihin loikannut Jouni Juuri-Oja. Kapteenin Kauko Koistisen (B-55) lisäksi joukkuessa pelasivat lisäksi Clas Nyberg (Vasa BK) sekä Pekka Viitasalo (Kirkkonummen BK). Onnea mestareille!

Jyväskyläläisiä oli myös joukkueessa Valta, jossa pelasivat Lasse Utter ja Jorma Valta sekä Jyväskylässä asuva mutta Pyhäsalmen BK:ta edustava Matti Niemi. Lisäksi joukkueessa olivat Kajaanin BK:n Ari Pöppönen ja Lappeenrannan BK:n Ilkka Uimonen. Valta oli ennen viimeistä kierrosta mitalien tuntumassa, mutta viimeisen kierroksen tappio vei mitalihaaveet sijoituksen pysyessä neljäntenä.

Lisää kuvia ja tuloksia: Joukkue-SM 2012

Joukkue-SM 2012
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:52 EEST
Pelit jatkuvat normaalisti vesivahingosta huolimatta

Pääsemme tänään B-salille pelaamaan. Remontin keskellä olemme, mutta Lasse kävi katsomassa paikan ja pelit onnistuvat. Vähän ahtaampaa. Pieni vesivahinko oli ollut keittiön takana olevassa varastossa. Vahingot aika pieniä ja lähinnä varastossa olleisiin tavaroihin kohdistui. Nyt ne tavarat ovat levällään tiloissa kuivumassa ja siivousta ei ole järjestetty ennen korjausta. Korjaustyöt alkavat huomenna ja pitäisi olla valmista loppuviikosta. Pintaremonttia. Muuta pelipaikkaa ei meillä ole, joten sopeudutaan nyt tämän illan osalta tähän.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:52 EEST
Vappuaaton pelit peruttu

Maanantaina 30.4. EI OLE pelejä Jyväskylässä. Syynä B-salin vesivahinko.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:51 EEST
Sanna ja Mika HB Kivitalot parikilpailun voittoon


Pääsiäiskilpailut alkoivat torstain yökilpailulla, jota pelailemaan kerhotiloihin saapui pääasiassa kotikerhosta 6 pöydän verran. Voiton nappasi Markku Pekkinen – Esa N Väliaho, toiseksi kipusi isäntäpari Marko Jurvanen – Ari Renvall ennen Lasse Utter - Oskari Koivua.
Pääkilpailut pelattiin hotelli Alexandrian upeissa pelitiloissa.


Joukkuekilpailu
Pitkän perjantain joukkuekilpailuun oli ilmoittautunut 9 joukkuetta. Kilpailumuodoksi valittiin 4 kierrosta 3 myllyä, jokaisella kierroksella 2 ottelua. Näin kaikki joukkueet kohtasivat toisensa eikä tullut lepovuoroja.
Kuuden ottelun jälkeen johdossa oli Los Tollos 118 pisteellä, seuraavilla 110. Los Tollos epäonnistui kuitenkin viimeisessä otteluparissaan häviten 9-21 Mustakaavulle sekä Tallinnille 12-18 tippuen jaetulle kolmannelle sijalle loppusaldonaan 139 VP. Mustakaapu otti takkiinsa Tallinnilta 8-22 mutta voitti Los Tollosin 21-9 päätyen samoihin pisteisiin Los Tollosin kanssa.
FINEST voitti viimeisissä sekä Terot ja Timot 19-11 että Viisikon 20-10 keräten yhteensä 145 VP:tä nousten toiseksi. Voittoon nousi loppukirinsä ansiosta Valta murjoen Ruottisen peräti 25-0 ja Koivu Juniorsin 22-8, voittopistesaldonaan 153.
Kisan yllättäjä oli etukäteen loppupäähän sijoitettu Viisikko. 3 selvää voittoa, uhrina mm Valta, osoitti ennakkokaavailut aivan vääriksi.

HB Kivitalot Pairs
Lankalauantaina pelattiin HB Kivitalot parikilpailu. 14 pöydällistä oli kertynyt pelaajia kisaan, joka pelattiin täysbarometrina 3 jako x 16 kierrosta. Sanna Kitti ja Mika Salomaa hallitsivat alkukierroksia yli 70:lä prosentillaan, mutta puolivälissä johtoon nousi Osmo Kiema – Hannu Luhtala. Sanna ja Mika toisena Markku Pekkinen - Esa N Väliaho kolmantena ja Mikk Mirne - Jyri Aava neljäntenä.
Kun 3 kierrosta oli pelaamatta Sanna ja Mika olivat tukevan tuntuisessa johdossa 62,03 %.an, Mikk ja Jyri toisena 59,47 %:la, Markulla ja Esalla 58,68 %, mutta tilanne kääntyi ja ennen viimeistä Mikk ja Jyri olivat nousseet ykkösiksi 696 pisteellä, Sannalla ja Mikalla 685, Markulla ja Esalla 665. Myös Johan Linden – Clas Nyberg oli noussut palkintosijoja tavoittelemaan 663 pisteellään.
Onnenkantamoisen seedauksessa seurauksena 10 parhaan parin joukossa olleet kohtasivat toisensa viimeisellä kierroksella, Sanna ja Mika saivat vastaansa Oskun ja Hannun, Markku ja Esa Mikkin ja Jyrin, Johania ja Clasia vastaan asettuivat Juho Granströn ja Juuso Fagerlund. Martta Heino- Heikki Miettinen olivat myös hivuttautuneet palkintosijoja tavoittelemaan ollen viides ja kohtaisivat Jonna Kamisen ja Sami Mäen. Pietipelin ehkäisy pietipelillä kuitenkin kostautui ja mitalisija jäi tavoittamattomiin. Kaksi muuta jakoa sen sijaan meni mukavasti ja näin Martta ja Heikki nousivat hienosti neljänsiksi.
Juho ja Juuso tyrmäsivät Johanin ja Clasin mitalitoiveet hyvällä 6C:llä ja kun Johan ja Clas vielä makasivat seisovan 4S, nousivat Juho ja Juuso 9:tä sijalta kuudensiksi ja Johan ja Clas tippuivat sijan. Kärkikamppailussa Markkua ja Esaa vastaan tarjottiin ensimmäisessä jaossa kerta liikaa, kahdennus päälle ja pisteet 22-4. Toisen jaon lähtökortissa jaettiin palkintosijat kun Mikk ja Jyri tarjosivat 6NT. Ruutulähtö QJ4:sta ja seurauksena 3 pietiä ja nolla pistettä. Kotipeli olisi tuonut 26, mikä olisi riittänyt selvään voittoon.
Sannan ja Mikan jaoissa mentiin melko lähellä keskipelejä, joista saldona 43 pistettä, Oskulle ja Hannulle 35. Näin Sannalle ja Mikalle hieno voitto, Markku ja Esa nousivat toisiksi ja Mikk ja Jyri tippuivat kolmansiksi.

Swiss Imps
Sunnuntain Swiss Imps oli jännittävä kuten niin usein aikaisemminkin, osanottajia jälleen 14 pöydällistä. Viimeisen kierroksen alkaessa johdossa olivat Sanna Kitti ja Clas Nyberg, Piret Aava - Aleksander Ostapenko toisena ja Oulun Timo Jalopaasi – Timo Tero kolmantena, Tero Koivu – Matti Rönkä vain pisteen päässä.
Viimeiselle kierrokselle oli sattunut vauhtijakoja mm 26:n pisteen K-AQJ75-AKQ4-AQJ ja kohtuulliset 2-värikädet 9- AKQ765-AKQJ6-Q ja – A109764-AJ10842-K.
Timot kohtasivat Sannan ja Clasin, slammijaot menivät kuivin jaloin kummaltakin, mutta kolmannessa Sanna ja Clas erehtyivät 6-1 padalla 4S:an kun monet olivat löytäneet väärällä lähdöllä kotiin menneen 3NT. Neljäs ja viides jako menivät tasoihin, joten Timot voittivat ottelun 20 - 10.
Ensimmäisenä viimeisen kierroksen saivat valmiiksi Timot vs Sanna - Clas ollen tällöin 1 VP:n Piretiä ja Aleksanderia jäljessä, joilta oli vielä kahden jaon tulos tulematta. Nämä istuivat oikeassa suunnassa ja 2 onnistunutta täyspeliä ratkaisivat 22-8 voiton heille ja samalla koko kilpailun voiton. Sanna ja Clas putosivat kolmansiksi, Oulun Osmo Haljoki - Seppo Sauvola jakoivat 4.:n sijan Tero Koivu- Matti Röngän kanssa.
Yhteistä näille kilpailuille oli, että palkintosijat ratkesivat vasta viimeisellä kierroksella. Mukavat kilpailut, jännittävät seurata eikä tarvinnut ajatella ulkoilua, valkoisina hohtavia rinteitä yms kun auringon paiste ei päässyt häiritsemään.

Markku Seppä
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:51 EEST
Kevään kausikilpailu käynnissä. Pääsiäismaanantaina ei pelejä

Kevään kausiohjelma löytyy tutusta paikasta kerhokilpailujen alta.
Kausikilpailuun kuu tällä kertaa kymmenen osakilpailua.
Tiistaisin saattaa Äänekoskella olla pelit ja keskiviikkoisin pyritään saamaan Laukaan kirjastolle muutaman pöydän pelejä aikaiseksi.
Äänekosken peleistä kannattaa kysellä Jarmo Aholta tai Mauri Äyräväiseltä, laukaan tilanteesta tietää parhaiten Tero Koivu.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:50 EEST
Pääsiäisbridgeen ehtii vielä ilmoittautua

Bilbossa on auki ilmoittautumiset eri kilpailuihin. Tervetuloa pelaamaan.
Yökilpailuun voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista, mutta muihin kilpailuihin pitäisi ilmoittautua etukäteen.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:50 EEST
Arille talven kausikilpailu

Ari Renvall vei jännittävän talven 2012 kausikilpailun voiton. Kilpailu ratkesi käytännössä jo ennnen viimeista osakilpailua, sillä paikalle vaivautui vain 12 pelaajaa, eikä kukaan pystynyt enää teoriassakaan saavuttamaan Arin pisteitä. Myös Oula piti toisen sijansa, vaikkei saiurautensa takia pystynyt pelaamaan. Lähimmäksi uhkaajaksi nousi Oskari toisella sijallaan henkilökohtaisesta kilpailusta, jolla hän nousi kausikilpailussa Juuri-Ojien ohi kolmanneksi.

Talven 2012 kausikilpailun lopputulokset
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:49 EEST
Jyväskylän bridgekerho on avannut oman Facebook-sivun

Sivulta voi löytää tuoreita kuulumisia ja valokuvia. Sivulle pääset kerhon kotisivun vasemman laidan painikkeesta, tai selaimella suoraan osoitteesta facebook.com/jklbridge.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:49 EEST
Kari Patana - Juho Granström Swiss Imps SM-kultaan

Suomen mestaruudesta kamppailtiin tällä kerta Oulussa. Ensimmäisen pävän jälkeen kultamitalitaistelu tuli kahden parin väliseksi. Kari Patana - JUho Granström oli loppumetreillä parempi kuin Osmo Haljoki - Vesa Fagerlund. Mika Salomaa - Clas Nyberg taisteli viime meterille saakka pronssimitalista, mutta epäonnekkaan kahdennuksen jälkeen kolmas sija meni parile Osmo Parviainen - Johan Linden.
Kuvia kilpailusta löytyy Jyväskklän bridgekerhon Facebook-sivulta osoitteessa www.facebook.com/jklbridge
Loputulokset ja jakotaulut löytyvät SUomen bridgeliiton Bilbo-sivulta.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:47 EEST
Alma ja Aarne ristimerkkikisan hopealle

Tampereella pelatussa perinteisessä ristimerkkikilpailussa oli myös Jyväskylän pelaajia mukana. Tauno Raittila ja Mikko Voutilainen ovat jo kilpailun konkareita, mutta tällä kertaa ensikertalaiset Alma ja Aarne Koivu olivat vankimmin kiinni yhdessä mestaripisteessä ja ristimerkissä. Vielä viimeisen kierroksen alkaessa he johtivat kisaa selvästi, kunnes vastaan tuli sillä hetkellä toisena ollut pari. Kaksi hankalaa tarjouspaikkaa antoivatkin voiton Saloon parille Esa Leppänen - Ilmo Arosilta. Ensimmäisessä jaossa Alma avasi 20 pisteellä ja 6 kortin hertalla 1H, joka jäi loppusitoumukseksi. 6 ylitikkiä ei tuonut montaa pistettä. Seuraavassa jaossa Aarne teki mielestään kvantitatiivisen 4NT, jonka Alma tulkitsi ässäkyselyksi, ja pietislammilta ei voinut enää välttyä. Loppupisteissä oli voittajiin eroa vaivaiset 8 pistettä. 0,8 mestaripistettä matkasi kuitenkin Jyväskylään. Aarnen ja Alman prosentti oli lopussa 62,3. Taunon ja Mikon sijoitus oli tällä kertaa yhdeksäs 51,3 prosentin tuloksella.
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:46 EEST
Jäsenmaksut 2012

Jäsenmaksu vuonna 2012 on 35 € yli 25-vuotiailta ja 10 € junioreilta (vuonna 1987 tai sen jälkeen syntyneet). Maksun voi maksaa joko kerhoilloissa tasarahalla tai kerhon tilille Nordea FI60 1045 3000 1401 69. Pankkiin maksettaessa käytettävä viitettä 1038.Jäsenmaksu on maksettava tammikuun loppuun mennessä.

rahastonhoitaja
Viimeksi päivitetty : 25. Syys 2012 09:45 EEST